Модните гафове от наградите Grammy 2016

8 щури визии, които ни оставиха безмълвни

Ако визията на изпълнителката ви навява смътни спомени за зла вещица от някоя анимация на Disney, повярвайте ни, не сте сами. Но в случая не кожената пола и въжета дразнят окото, а белият сутиен със силиконови презрамки, който ни оставя безмълвни.

Този сребрист ансамбъл, състоящ се от сутиен и бикини, покрити с кристали, и прозрачна част, много напомня кристален полилей. Но ако мислите, че визията е странна отпред...

... трябва да видите как изглежда отзад!

Класически пример за "пресоляване на манджата". Изпълнителката толкова се е старала да покаже готик стил, че се е изгубила някъде между безформената рокля, халката на носа и червените сенки.

Когато Chanel срещна Hello Kitty и в резултат се получи яркорозова пижама с множество апликации, кристали и дори няколко малки котета...

Когато на всяка цена се стараеш да привлечеш вниманието към себе си, поемаш по лесния път, а именно тоалет, който показва... ами, всичко.

Не сме сигурни дали кънтри звездата ни напомня повече на Голямото Пиле от "Улица Сезам" или просто на пържено яйце.

Признаваме, че в сравнение с останалите в тази галерия, Кери показва истинска класа. Но тоалетът ѝ в стил абитуриентски бал е прекалено демоде за този червен килим.

След най-впечатляващите звездни визии от червения килим на “Грами”-тата е редно да ви покажем и тоалетите, които оставиха модните критици, а и гостите на церемонията, леко озадачени. 

В старанието си да бъдат оригинални и провокативни някои изпълнители често прекрачват тънката граница между екстравагантността и кича, а снощи видяхме няколко класически примери за такъв резултат. Показваме ви ги в галерията!

(Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Мода18 СЕПТЕМВРИ 2018

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм

Селекция на най-добрите попадения за пролет/лято 2019

Дрескод02 АВГУСТ 2016

Бялата риза, без която нищо нямаше да е същото...

Посвещаваме тази галерия на най-незаменимата класическа дреха и на жените, които ни вдъхновяват да я носим още по-често!

Мода01 АПРИЛ 2016

Plus-size моделите, които променят модната индустрия

Те са размер секси и не се страхуват да го покажат!

Дрескод22 МАРТ 2016

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон

Внасяме доза градски шик в съчетанията с класическия деним