Miss Bloom избира: 10-те най-добре облечени звезди тази седмица

От Лили Колинс до Виктория Бекъм, ето какво ни впечатли

Романтичният стил на Лили Колинс остава на заден план, докато актрисата влиза в ролята на женствена бунтарка. Златиста мини рокля и деликатни сандали се допълват от кожено яке, небрежно наметнато на раменете ѝ.

На ревюто на Saint Laurent харесахме и избора на Роузи Хънтингтън-Уайтли. Моделът също избра блясък и кожа, съчетавайки пола с ципове, с топ и сако, обшити с черни пайети.

Ярък контраст във визията на Джесика Алба създават коженото яке и златистата макси рокля. Допълнителна доза небрежност придава косата ѝ, а Алба завършва с ярко червило на устните.

Блейк Лайвли за пореден път доказа любовта си към Chanel, избирайки тази бяла рокля с пъстри декорации и голо рамо за премиерата на новия филм на съпруга ѝ "Дедпул". Допълнителна доза блясък ѝ осигуряват сандалите, а ние харесахме и начина, по който е стилизирана русата ѝ коса.

Виктория Бекъм съчетава класически тренч с широк колан и панталон, и двете неща с еднакъв мотив и част от собствената ѝ колекция. В допълнение към тях идват задължителните обувки на ток и слънчеви очила.

Обичаме Кейт Уинслет точно в такива рокли! Актрисата никога не е крила, че фигурата ѝ не попада в Холивудските стандарти, но тя пък обожава да подчертава извивките си с прилепнали силуети в ярък цвят.

Класическата бяла риза има нов прочит, благодарение на Оливия Палермо. Интересният силует и перата приковават погледа, а фешънистата завършва визията си с деним и груби боти.

Като истинска принцеса е Пенелопе Крус на наградите Goya 2016 в Мадрид. Харесваме линията на роклята ѝ и дългия шлейф.

Оливия Палермо залага на любима комбинация от тъмносньо, бяло и червено, докато се отправя към участие в ТВ предаване. Допада ни панталона на актрисата, а също и ризата ѝ с красив мотив.

В последните години Кейти Холмс и дизайните на Зак Поузън са комбинация, гарантираща успех. Тук актрисата отново избра негова рокля и за пореден път е зашеметяваща.

Цели десет са дамите, които тази неделя попадат в традиционната селекция на Miss Bloom с най-доброто от звездния стил през изминалата седмица. 

Няколко модерни момичета с рок-шик визии приковаха цялото внимание върху себе си на ревюто на Saint Laurent, а заедно с това ни дадоха идеи за следващото ни излизане на клуб с компанията. Подбрахме и класически тоалети от червения килим, които пък със сигурност ще се харесат на бъдещите абитуриентки.

Всички 10 визии ви очакват в нашата галерия. (Снимки: Profimedia) 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.