Мода : Новини11 ОКТОМВРИ 2019

Майка и дъщеря под светлините на прожекторите – Кая Гербер и Синди Крауфорд

Кая и Синди говорят пред списание Vogue за разликата между двете поколения модели

“Мисля, че всяко дете се чувства поне малко неприятно, когато го сравняват постоянно с майка му. Но ако ще ме сравнявате с някого, за мен най-големият комплимент е това да бъде тя” – каза Кая Гербер за Синди.

В общото си интервю за списание Vogue Кая и Синди говорят за връзката между майка и дъщеря и как това се отразява на кариерите им. Двете могат да се съгласят, че времената в тази професия са се променили много в последните години и правят сравнение между преживяванията си като известни модели.

Гербер споделя, че не е лесно да върви по стъпките на майка си и постоянно да бъде сравнявана с нея, но въпреки това е щастлива, че и Синди се е занимавала със същото на нейните години.

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

“Когато започнах кариерата си, не знаех дори как да си повикам такси. Сигурно нямаше да се справя, ако не беше майка ми. Но аз съм късметлийка, за мен света на модата не беше нещо чуждо, знаех в какво се забърквам от началото и не беше никак страшно. Има жени, които също като майка ми навремето, не са знаели нищо, когато са започвали кариерата си. Някои дори не знаят английски толкова добре и пак трябва да намерят начин да се справят тук”, споделя Кая.

Едно от малкото неща, които майка й не е успяла да я научи, е било как да се справя в дигитализирания свят. Самата Синди признава, че фотосесиите са били много по-различни на времето, снимали са, без да знаят какъв ще е крайният резултат, а днес обработката на кадрите става директно на секундата и виждаш как целият проект се завършва.

Модно вдъхновение от гардероба на Кая Гербер тази седмица

Разбира се, това не е било единственото по-голямо препятствие в кариерата на Кая. Тя признава, че много пъти я преценят според характера и успеха на майка й и от модните агенции не я приемат за отделна личност. Едновременно с това, други пък гледат скептично на нея, защото мислят, че единственото, което я е довело до това място в кариерата й, е, че е дъщеря на Синди и е била уредена в бизнеса.

Кая Гербер и нейният free-the-nipple момент

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини22 ОКТОМВРИ 2019

Нина Добрев, Оливия Кулпо, Зендая и още от звездите на наградите от Instyle

Вчера се проведоха наградите на изданието за пета поредна година

Новини21 ОКТОМВРИ 2019

Увереност и стил с дъх на 70-те от TommyXZendaya

Моделите от новата колекция са вече достъпни в магазина на марката в Paradise Center, София

Новини17 ОКТОМВРИ 2019

Puma, Balmain и Кара Делевин с първа обща колекция

Кара от дълго време работи с двете марки и е инициирала първата им обща кампания

Новини16 ОКТОМВРИ 2019

Да или не? Пънк версията на Шарлийз Терон

След като смени прическата си, актрисата е посегнала и на гардероба си