Мода : Новини11 ОКТОМВРИ 2019

Майка и дъщеря под светлините на прожекторите – Кая Гербер и Синди Крауфорд

Кая и Синди говорят пред списание Vogue за разликата между двете поколения модели

“Мисля, че всяко дете се чувства поне малко неприятно, когато го сравняват постоянно с майка му. Но ако ще ме сравнявате с някого, за мен най-големият комплимент е това да бъде тя” – каза Кая Гербер за Синди.

В общото си интервю за списание Vogue Кая и Синди говорят за връзката между майка и дъщеря и как това се отразява на кариерите им. Двете могат да се съгласят, че времената в тази професия са се променили много в последните години и правят сравнение между преживяванията си като известни модели.

Гербер споделя, че не е лесно да върви по стъпките на майка си и постоянно да бъде сравнявана с нея, но въпреки това е щастлива, че и Синди се е занимавала със същото на нейните години.

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

“Когато започнах кариерата си, не знаех дори как да си повикам такси. Сигурно нямаше да се справя, ако не беше майка ми. Но аз съм късметлийка, за мен света на модата не беше нещо чуждо, знаех в какво се забърквам от началото и не беше никак страшно. Има жени, които също като майка ми навремето, не са знаели нищо, когато са започвали кариерата си. Някои дори не знаят английски толкова добре и пак трябва да намерят начин да се справят тук”, споделя Кая.

Едно от малкото неща, които майка й не е успяла да я научи, е било как да се справя в дигитализирания свят. Самата Синди признава, че фотосесиите са били много по-различни на времето, снимали са, без да знаят какъв ще е крайният резултат, а днес обработката на кадрите става директно на секундата и виждаш как целият проект се завършва.

Модно вдъхновение от гардероба на Кая Гербер тази седмица

Разбира се, това не е било единственото по-голямо препятствие в кариерата на Кая. Тя признава, че много пъти я преценят според характера и успеха на майка й и от модните агенции не я приемат за отделна личност. Едновременно с това, други пък гледат скептично на нея, защото мислят, че единственото, което я е довело до това място в кариерата й, е, че е дъщеря на Синди и е била уредена в бизнеса.

Кая Гербер и нейният free-the-nipple момент

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини16 ЯНУАРИ 2020

Първата колекция на Бионсе за adidas излиза на 18 януари

Цените на маратонките от колекцията са между 100 и 200 долара

Новини16 ЯНУАРИ 2020

Френска красота с Ема Стоун и Louis Vuitton

Ема поема цветната роля на лице на марката още веднъж

Новини15 ЯНУАРИ 2020

Дженифър Лопес е секси дивата на Guess

Лятна носталгия от Джей Ло.

Новини15 ЯНУАРИ 2020

Есенната колекция на Burberry е създадена за уверени жени

Ирина Шейк застана пред камерата за Burberry