Малките черни рокли на звездите в седмичната доза стил

Малко дантела, малко ретро блясък и много сексапил властват в нашата класация този път

Можем да определим стила на Хадид като семпъл, но винаги с неочакван акцент. Това важи и за класическата черна рокля с тънки презрамки, съчетана с дълго палто с леопардов принт, които избра за участието си в ТВ шоу.

Актрисата винаги ни е изглеждала така, сякаш се е пренесла в наши дни от Златната ера на Холивуд. Последният филм на Лили се развива именно през тази епоха, а за да отдаде почит на тогавашния стил, тя избира красив ретро модел на Reem Acra за премиерата.

На модна икона като нея не й е нужно много, за да блести със собствена светлина. Обожаваме черната дантелена рокля, съчетана, разбира се, с обувки от собствената й колекция.

Ако не бяха цветните апликации, това щеше да е просто още една секси рокля, в която виждаме Кейт. Моделът на Marchesa обаче е далеч от обикновен и именно това ни харесва.

Комбинацията от грацията, която Ейми притежава и моделите на Versace винаги е впечатляваща. Този път обаче, роклята е с доста футуристичен дизайн, съвсем в духа на новия филм на актрисата.

Отпред роклята на Карли ще ви се види доста скучна, но не и отзад, където моделът разкрива секси гръб.

Топ с дълъг ръкав и дълга пола е доста консервативна комбинация, особено за ангел на VS. Марта обаче разчита на ярките цветове да направят впечатление и точно такъв е резултатът.

Структурирано съвършенство с подписа на Brandon Maxwell и демонстрирано от прекрасната Джордан.

Харесваме ежедневния ансамбъл не Елза не само заради овърсайз якето от деним, но и заради ефектния раиран шал, който придава доза настроение.

Бъдещата майка направи първата си поява на червен килим, след като обяви, че отново чака дете. И избра любимата си модна къща Dior за случая.

Тази неделя класацията с най-добре облечените звезди на седмицата е повече от разнообразна! 

Имаме няколко смели решения за червения килим, няколко street style вдъхновения и няколко различни, но до еднаква степен впечатляващи черни рокли, които са готови да оборят всеки, който твърди че цветът е скучен.

Как Джиджи Хадид, Лили Колинс, Сара Джесика Паркър и Кейт Хъдсън ни накараха отново да помислим дали ключът към перфектната визия за парти сезона не се крие именно в съкровището, което наричаме “little black dress”? (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.