Мода : Новини23 ЮНИ 2017

Лятното приключение на Folli Follie

35 години опит, 6 модни икони, 3 гръцки курорта, 1 бранд!

Готови ли сте да преживеете едно незабравимо лятно приключение заедно с шестима световни модни експерти на гръцките острови? Тази година три космополитни дестинации в Гърция ще станат домакини на нашите свтовно известни гости, които ще дойдат от цял свят, за да отбележат 35 години  от  основаването на световния бранд Folli Follie.

Неподражаем блясък, уникален стил, забавни партита, прохлада и весело лятно настроение ще ни отведат в три невероятно красиви гръцки курорта, изпълнени с бляскави изненади.

Любимата на всички марка за бижута и модни аксесоари, която преди години започна своето пътешествие от Атина, за да покори света, кани всички любители на модата да се присъединят към празниците 35 години Folli Follie

Лятното приключение на Folli Follie

Шест световни гурута в модата пристигнаха на 15 юни (четвъртък) в Гърция. Те ще започват своето пътешествие от красивата Атина с крайната дестинация космополитните слънчеви Аргосаронически острови, намиращи се близо до столицата, в двата живописни залива Саронически и Арголически, където ще открият 35 уникални преживявания заедно с новите бижута, часовници и аксесоари на Folli Follie.

Следете всички бляскави моменти от това луксозно приключение с едни от най-влиятелните модни експерти в света, в реално време, на официалния профил на Folli Follie в Instagram. Вдъхновете се  от безупречния им стил и открийте любимите си бижута и аксесоари от най-новите колекции на Folli Follie.

След първата успешна кампания Folli Follie Island Hopping миналата година, която привлече интереса на хиляди модни фенове по целия свят, за втора поредна година Folli Follie отбелязва с бляскаво пътешествие своята 35 годишнина заедно с едни от най-популярните световни експерти в модата, на любимото си място – родната Гърция!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.