Лятно безвремие в седмичната доза звезден стил

Звездите борят жегата в града с ефирни рокли и интересен стайлинг

Когато стане дума за стил, сестрите Мидълтън са ненадминати в семплата елегантност. Такъв е случаят и с тази визия на Пипа, в която тя е избрала рокля от бяла дантела, идеална за лятото.

Своя интерпретация на бялата рокля ни поднася и Оливия Палермо, която съвсем в свой стил я съчетава с ефектни сандали и слънчеви очила в ретро дух.

Моделът също е избрала ефирна лятна рокля, но в два цвята и изненадващо я съчетава със сини ниски обувки от велур.

Има ли нещо по-подходящо за разходка в града от рокля с флорален мотив и еспадрили на платформа. Крус определено е в нашия отбор!

Истински ретро шик наблюдаваме във визията, която Камила е избрала тук. Особено харесваме очилата и гривните, с които е допълнила тоалета си.

Най-популярният модел това лято Алекса съчетава с бял тишърт и еспадрили, давайки ни перфектна идея за уикенда.

Не сме сигурни, че комбинацията от панталон в милитъри стил, блейзър и такива сандали би стояла добре на някой друг, но върху Кара изглежда впечатляващо.

За премиерата на "Стар Трек Отвъд" Салдана избра нежен модел рокля на Givenchy в пастелен нюанс на синьото, съчетавайки я с деликатни сандали на ток.

Страхотен принт и страхотен силует! Роклята Delpozo на Селин е прекрасен избор за по-специален повод, а тя я оставя да блесне, съчетавайки я с обувки в телесен нюанс.

Този топ в металик изглежда толкова подходящ за офиса, когато Кристен го носи с широк панталон и черни сандали, че чак ни иска да се сдобием с подобен!

Има безброй начини да съчетаем лятната си рокля така, че да можем да я носим в ежедневието, на бар, през уикенда или в офиса. 

Няколко урока днес си открадваме от дами като Оливия Палермо, Пипа Мидълтън и Пенелопе Крус, които са открили своя перфектен модел и впечатляващ стайлинг, попадайки в списъка ни с най-добре облечени звезди на седмицата.

Към тях се присъединяват Камила Бел, Суки Уотърхаус и много други. Вижте ги в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.