Мода : Новини24 НОЕМВРИ 2013

Лейди Гага стана лице на Versace

Певицата ще рекламира новата пролетна колекция

Близкото приятелство между Донатела Версаче и Лейди Гага най-накрая даде резултат – певицата е избрана за новото лице на марката и ще представя колекция пролет-лято 2014!

Новината беше разпространена от официалния фейсбук на модната къща. В съобщението се казва: “Ние от Versace сме горди да ви съобщим, че Лейди Гага е лицето на пролетната ни колекция. Снимките отразяват нейната блестяща личност и визия, докато тя си почива върху луксозни мебели, а косата и е с цвят платинено русо. Кадрите са заснети от модните фотографи Mert&Marcus.” 

“Кампанията показва как Лейди Гага напълно превъплъщава в себе си най-важните качества на марката: креативност, склонност към експерименти и безстрашие!”

Приликата на певицата с Донатела на тези снимки е повече от поразителна. Гага сподели, че е повече от щастлива да работи с марката на близката си приятелка. През годините тя е носила много от тоалетите, дело на Версаче, затова колаборацията идва като естествено продължение на работата им заедно. 
Донатела също не пропусна да сподели радостта си, като нейното изявление гласи: “Лейди Гага, ти изглеждаш като богиня! Ти си наистина въплъщение на жената, която е икона за Versace. Благодаря ти!”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.