Летният стил на Миранда Кер в 10 снимки

Формулата на перфектните й визии се състои от няколко ключови неща

Сандалите с платформа са любими на Миранда, която ги носи с всичко: от ефирна рокля до удобен деним. Тук ги виждаме в съчетание с бяла рокля и леко кремаво манто, плюс светлосиня чанта за контраст.

А тук същите сандали моделът комбинира с бял деним, жилетка и черен слип топ с тънки презрамки - хитов модел на лятото.

Австралийката не прави компромис с визиите си, дори когато пътува по света за модните си ангажименти. Тук я виждаме с пъстра мини рокля и сандали с тънки каишки в телесен цвят.

Бизнес визия с кокетен привкус - тази комбинация от бяла риза и черна пола е разнообразена от изрязаните детайли и секси сандалите с множество каишки.

По време на вакания, придружена от очарователния си син Флин, Миранда избира комфортна макси рокля с флорален принт, но не пропуска да добави яркочервена чанта.

Една от любимите ни нейни визии е тази, в която комбнира класически деним и обикновен бял тишърт, но благодарение на червените обувки, мантото и ретро очилата, крайният резултат е страхотен.

Миранда е майстор на по-сложните комбинации, като тази на двойния деним. Ключът винаги е в това да подберете различни нюанси на дънковото облекло и да заложите на неутрални аксесоари.

Същото важи и за комбинацията "кожа и кожа". Петролно зеленото яке и коженият черен панталон са балансирани от бял тишърт, чанта и еспадрили на платформа.

Ефирните рокли са основна част от летния й стил, а тук виждаме и предпочитаната от много дами риза рокля. Миранда я носи с бели кецове, превръщайки я в перфектна уикенд визия.

И завършваме с нещо, на което всички разчитаме в ежедневието си - деним с висока талия, риза и черни пантофки. Перфектна визия за града!

Удобни обувки, слънчеви очила, деним и няколко любими чанти – това са основните съставки на летните визии на Миранда Кер. 

Превърналата се в street style икона австралийка е любимка на дизайнери и модни хроникьори много преди Кендал, Джиджи и Бела. В това число влизаме и ние, разбира се! Неведнъж сме казвали, че ежедневният стил на Кер е в пъти по-добър от този, който показва на червения килим. И за разлика от съвременните топмодели, тя не използва услугите на стилист във всекидневието си.

“Обичам да инвестирам в класически неща,” споделя Миранда пред VOGUE. “И обичам дрехите ми да имат нетрадиционни детайли!” В гардероба си брюнетката има невероятна колекция от обувки и чанти, които играят основна роля в нейните аутфити. Givenchy, Chanel и Louis Vuitton са сред любимите й марки, макар да признава, че етикетът не е важен. От баба си е научила, че ако нещо е красиво и ти стои добре, няма значение колко е скъпо. “Когато бях малка нямахме много, но си спомням колко изискана беше тя. Винаги изглеждаше шик, дори когато беше в кухнята!” 

Освен перфектните аксесоари, Миранда обожава романтичните рокли с принт, елегантните блейзъри и тренчове, и денимът, който перфектно пасва на извивките й. Това лесно се забелязва и в нашите любими нейни визии, които ви очакват в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.