Мода : Новини25 ЯНУАРИ 2019

Latest Look: Виктория Бекъм и змийският принт

В горещо съчетание

Снимки: Profimedia

Змийският принт ще владее дамския гардероб през есента. И ако има един категоричен показател за това, то е самата Виктория Бекъм.

Дизайнерката без нито един грешен моден ход в личния си стайлинг демонстрира какъв силен акцент може да бъде една риза със змийски мотив. Без излишна скромност, Виктория я е комбинирала с клъч със същия десен, а елегантният червен панталон засилва дързостта и сексапила на тази визия.

Отгоре Виктория е наметнала много елегантно черно палто със сатенен ревер и можем да кажем, че всеки детайл в това съчетание е съвършено изпипан.

С този аутфит Виктория Бекъм се появи за партито след представянето на съвместната й колекция с Reebok. До нея съпругът й Дейвид изглеждаше доста по-непретенциозно със своето палто с трикотажна качула и светли дънки, но ако изключим липсата на координация, и двамата съпрузи изглеждат добре. В случая на Виктория – блестящо!

Визията й е истинско вдъхновение да яхнем вълната на новите тенденции, сред които са дрехите в животински мотиви. Ако досега не сте се осмелявали да носите рокля, панталон или риза в такъв принт, новият сезон е чудесен момент да се отпуснете и да експериментирате.

Просто го направете като Виктория и запазете линията на дрехите елегантна – така ще имате нужния баланс и няма нужда да се притеснявате дали не изглеждате прекалено предизвикателно.

Още пролетни тенденции от MissBloom:

Горещ пролетен тренд: Чехлите с отворени пръсти

Пролетта ще бъде сезонът на роклите

Модните инфлуенсъри вече носят забрадки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АВГУСТ 2019

Полата от сатен на Джесика Алба в свежо градско съчетание

Силуетът, обувките, цветовете - актрисата е координирала елементите перфектно

Новини16 АВГУСТ 2019

Камила Мороне носи есенното настроение

Приятелката на Лео ди Каприо с нова фотосесия

Новини14 АВГУСТ 2019

Кандис Суанпоул в една по-различна кампания

Черни рози и кожени тоалети в новата кампания на модела