Мода : Новини04 МАЙ 2017

Красотата на движението, превъплътена в Swatch Skin

Новата колекция впечатлява с иновативност и изчистен дизайн, подходящ и за двата пола

Тази пролет Swatch ви предизвиква да действате! 

Вълнението по неизвестното, красотата на движението и очакваната промяна вдъхновяват колекцията SKIN, която призовава и двата пола да направят своя ход. Моделите с минималистичен дизайн в два различни размера на корпусите са подходящи както за дамите, така и за господата, като се отличават с изчистена елегантност и цветови решения, подхождащи на всеки стил.

Make #YourMove 

От SKINSKIN със своят “nude” нюанс до привличащата черно/бяла комбинация на SKINNOIR, всеки от моделите разкрива поразяващия вълнообразен елемент както и новия дизайн на короната (с форма на скъпоценен камък) и изтънчения вид на циферблата.
Многоцветната  колекция се предлага в два размера Regular и Big като всеки модел се носи с лекотата, с която правим всяко непринудено движение всеки ден.

Направете своя ход и изразете себе си, избирайки един от красивите дизайни, прилягащи на личното ви усещане за стил като втора кожа. #YOURMOVE е приказка за свободата, разкриваща основните движения на живота, когато си позволяваме да покажем емоции и да потанцуваме с непознатото. Със серията SKIN, самоизразяването е силата да се сближаваме с увереност и да живее по свои правила.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини20 АВГУСТ 2019

H&M и Richard Allan ни пренасят в света на ретро принтовете

Духът на 60-те е вдъхновил лимитираната колекция

Новини19 АВГУСТ 2019

Полата от сатен на Джесика Алба в свежо градско съчетание

Силуетът, обувките, цветовете - актрисата е координирала елементите перфектно

Новини16 АВГУСТ 2019

Камила Мороне носи есенното настроение

Приятелката на Лео ди Каприо с нова фотосесия