Мода : Новини26 ОКТОМВРИ 2013

Колекцията на Isabel Marrant за H&M дебютира в Париж

На пищното тържество се събраха звезди, дизайнери и почитатели

Най-дългоочакваната колекция за тази година направи своя дебют в Париж.

На пищно шоу с градска тематика, което успя да улови неподправеното съчетание на ърбан стил и бохо мотиви, характерно за колекциите на Маран, беше представена и новата колекция за бранда H&M. 
На събитието присъстваше цяло съзвездие аткриси и известни личности: Одри Тоту, Дженюъри Джоунс, Фрида Пинто, Астрид Берже-Фрисби, Олга Куриленко, Алис Делал, Мелани Доти и Луи Лесаж и много други. 
Тематиката, декорите и кинематографския похват, с който бяха представени моделите, правеха препратки към нощния живот на Париж през 90-те години на миналия век. Точно тогава Маран дебютира със своята първа успешна колекция. 
„Искахме да представим колекцията реалистично и лежерно, а не по екстравагантния начин, присъщ на червения килим. Точно така гледам и на работата си. Създавам дрехи за всички, а светът, който виждам около себе си, е непрестанен източник на вдъхновение за мен. Затова бе съвсем естествено да избера градската среда за фон на събитието. И мястото трябваше да е Париж, защото този град е част от моята ДНК“, сподели Изабел Маран.
В колаборацията ще видим нов прочит на едни от най-известните модели на Изабел Маран. Самата колекция ще може да се намери в над 250 магазина по целия свят, включително България, от 14 ноември. 


ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.