Мода : Новини06 АПРИЛ 2017

Класическа елегантност от Лейди Гага за Tiffany & Co.

Вижте певицата в една нова светлина, в каквато не сме я виждали досега!

Кое е това момиче?

Екстравагантната Лейди Гага е неузнаваема в новата рекламна кампания на Tiffany & Co., в която представя колекцията бижута Tiffany Hardwear.  

Легендарният ювелирен бранд избира певицата за свое рекламно лице и за наша изненада, Гага изглежда съвсем подходяща да носи класическите колиета, гривни и обеци на марката. Дизайнът на бижутата е подчертано минималистичен – вериги в златисто завършват със сферични висулки и малки катинарчета. Именно затова и стилът на фотосесията е далеч от типичния за изпълнителката начин на обличане. Креативният директор на модната библия VOGUE Грейс Кодингтън избира за Гага монохромни визии, състоящи се от черен панталон с класически силует, бяла риза или черно поло.


“Обичам колекцията Tiffany Hardwear защото е едновременно различна и елегантна – но не е типичното нещо, което ще очаквате да видите от елегантността,” казва певицата за кампанята. “Свързвам го със себе си – аз също съм малко различна. За мен марката е иконична, но същевременно продължава да се развива с течение на времето.” 

По повод снимките наскоро Лейди Гага сподели пред Vanity Fair, че личната й модна икона е нейната майка Синтия Германота. “Наистина съм впечатлена от майка ми като стилен пример. Тя се справяше с живота с толкова много достойнство и грация. Независимо с какво е облечена, тя се движи като кралица. Освен това притежава умението да поставя доброто отношение на първо място, а това се крие в собствената й сила.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини24 ЮНИ 2019

Latest Look: Джеф Голдблум и съпругата му са модни близнаци

Актьорът и нежната му половинка координираха летните си визии за среща

Новини21 ЮНИ 2019

Модната индустрия отдаде почестите си: Карл завинаги

За пореден път модната индустрия отдаде своите почести към покойния дизайнер

Новини20 ЮНИ 2019

Провал ли беше гримът на Рири за събитието на Fenty?

Създателката на линията Fenty Beauty се появи на партито си с грим, който отразяваше светкавиците на камерите

Новини19 ЮНИ 2019

Latest Look: Алекса Чънг с рокля в керемидено

Необичаен цвят за лятна рокля, но ето, че на нея й стои перфектно