Мода : Новини06 АПРИЛ 2017

Класическа елегантност от Лейди Гага за Tiffany & Co.

Вижте певицата в една нова светлина, в каквато не сме я виждали досега!

Кое е това момиче?

Екстравагантната Лейди Гага е неузнаваема в новата рекламна кампания на Tiffany & Co., в която представя колекцията бижута Tiffany Hardwear.  

Легендарният ювелирен бранд избира певицата за свое рекламно лице и за наша изненада, Гага изглежда съвсем подходяща да носи класическите колиета, гривни и обеци на марката. Дизайнът на бижутата е подчертано минималистичен – вериги в златисто завършват със сферични висулки и малки катинарчета. Именно затова и стилът на фотосесията е далеч от типичния за изпълнителката начин на обличане. Креативният директор на модната библия VOGUE Грейс Кодингтън избира за Гага монохромни визии, състоящи се от черен панталон с класически силует, бяла риза или черно поло.


“Обичам колекцията Tiffany Hardwear защото е едновременно различна и елегантна – но не е типичното нещо, което ще очаквате да видите от елегантността,” казва певицата за кампанята. “Свързвам го със себе си – аз също съм малко различна. За мен марката е иконична, но същевременно продължава да се развива с течение на времето.” 

По повод снимките наскоро Лейди Гага сподели пред Vanity Fair, че личната й модна икона е нейната майка Синтия Германота. “Наистина съм впечатлена от майка ми като стилен пример. Тя се справяше с живота с толкова много достойнство и грация. Независимо с какво е облечена, тя се движи като кралица. Освен това притежава умението да поставя доброто отношение на първо място, а това се крие в собствената й сила.”

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АПРИЛ 2019

Казват, че това е най-удобният сутиен в света

Incredible Bra сега идва в нови, пролетни цветове

Новини18 АПРИЛ 2019

Ирина Шейк в тъжна приказка на Versace

Ирина Шейк се преобрази в черен лебед

Новини17 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес е модната икона на годината

Признанието е на Съвета на американските дизайнери

Новини16 АПРИЛ 2019

Жасмин Туукс на корицата на Harper's Bazaar

Жасмин се снима в марки като Chanel, Alexander McQueen и Prada.