Мода : Новини23 ЯНУАРИ 2019

Кариерата на Карл Лагерфелд залязва?

Дизайнерът пропусна модно шоу за първи път от 36 години

Умора – това е оправданието, дадено от дясната ръка на световноизвестния моден дизайнер за отсъствието му от двете дефилета на Chanel в Париж.

Карл Лагерфелд дебютира на модната сцена през далечната 1983 година и за близо 40-те си години кариера, никога не е пропускал дефиле на Chanel, както и това да се поклони в края на модното шоу. Липсата му, според журналистите на събитието, е била много осезаема, а самият той е изглеждал много уморен по време на срещата с пресата.

Освен притеснение за здравето му, отсъствието му само потвърждава слуховете, че е много възможно той да бъде заменен в модната къща. Още когато тази мълва се разнесе из модния свят, президентът на Chanel Бруно Павловски  побърза да коментира: „Запознат съм с тези слухове и ги намирам за доста забавни. Но зад тях не стои нищо сериозно.“

Нека припомним, че Карл Лагерфелд е на 85 години и е напълно разбираемо защо вече публичните появи го уморяват. Все пак се надяваме, модната икона да продължи да работи все така усърдно, дори понякога това да налага отсъствие от дефилетата.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини18 ЮНИ 2019

Latest Look: Рокля и бели кецове за бременната Кийра Найтли

Актрисата изглежда прекрасно в очакване на своето второ дете

Новини18 ЮНИ 2019

Завръщането на Versace Jeans Couture

"Дънките са нашето платно за рисуване"

Новини17 ЮНИ 2019

Есенната колекция на Emporio Armani 2019

Най-модерния цвят за 2019 преобладава

Новини15 ЮНИ 2019

Валери Кембъл - на 67 и все още прекрасна

Майката на Наоми Кембъл, Валери Морис-Кембъл