Мода : Новини23 ЯНУАРИ 2019

Кариерата на Карл Лагерфелд залязва?

Дизайнерът пропусна модно шоу за първи път от 36 години

Умора – това е оправданието, дадено от дясната ръка на световноизвестния моден дизайнер за отсъствието му от двете дефилета на Chanel в Париж.

Карл Лагерфелд дебютира на модната сцена през далечната 1983 година и за близо 40-те си години кариера, никога не е пропускал дефиле на Chanel, както и това да се поклони в края на модното шоу. Липсата му, според журналистите на събитието, е била много осезаема, а самият той е изглеждал много уморен по време на срещата с пресата.

Освен притеснение за здравето му, отсъствието му само потвърждава слуховете, че е много възможно той да бъде заменен в модната къща. Още когато тази мълва се разнесе из модния свят, президентът на Chanel Бруно Павловски  побърза да коментира: „Запознат съм с тези слухове и ги намирам за доста забавни. Но зад тях не стои нищо сериозно.“

Нека припомним, че Карл Лагерфелд е на 85 години и е напълно разбираемо защо вече публичните появи го уморяват. Все пак се надяваме, модната икона да продължи да работи все така усърдно, дори понякога това да налага отсъствие от дефилетата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини16 АВГУСТ 2019

Камила Мороне носи есенното настроение

Приятелката на Лео ди Каприо с нова фотосесия

Новини14 АВГУСТ 2019

Кандис Суанпоул в една по-различна кампания

Черни рози и кожени тоалети в новата кампания на модела

Новини13 АВГУСТ 2019

Бела Хадид е секси по бельо... и мъжът до нея много й отива

За рекламната кампания на Calvin Klein се включиха много от познатите ни звезди

Новини09 АВГУСТ 2019

Есенната колекция на Victoria's Secret е тук

Моделите представиха Барбара Палвин, Леоми Андерсън и Грейс Елизабет