Мода : Новини23 ЯНУАРИ 2019

Кариерата на Карл Лагерфелд залязва?

Дизайнерът пропусна модно шоу за първи път от 36 години

Умора – това е оправданието, дадено от дясната ръка на световноизвестния моден дизайнер за отсъствието му от двете дефилета на Chanel в Париж.

Карл Лагерфелд дебютира на модната сцена през далечната 1983 година и за близо 40-те си години кариера, никога не е пропускал дефиле на Chanel, както и това да се поклони в края на модното шоу. Липсата му, според журналистите на събитието, е била много осезаема, а самият той е изглеждал много уморен по време на срещата с пресата.

Освен притеснение за здравето му, отсъствието му само потвърждава слуховете, че е много възможно той да бъде заменен в модната къща. Още когато тази мълва се разнесе из модния свят, президентът на Chanel Бруно Павловски  побърза да коментира: „Запознат съм с тези слухове и ги намирам за доста забавни. Но зад тях не стои нищо сериозно.“

Нека припомним, че Карл Лагерфелд е на 85 години и е напълно разбираемо защо вече публичните появи го уморяват. Все пак се надяваме, модната икона да продължи да работи все така усърдно, дори понякога това да налага отсъствие от дефилетата.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АПРИЛ 2019

Казват, че това е най-удобният сутиен в света

Incredible Bra сега идва в нови, пролетни цветове

Новини18 АПРИЛ 2019

Ирина Шейк в тъжна приказка на Versace

Ирина Шейк се преобрази в черен лебед

Новини17 АПРИЛ 2019

Дженифър Лопес е модната икона на годината

Признанието е на Съвета на американските дизайнери

Новини16 АПРИЛ 2019

Жасмин Туукс на корицата на Harper's Bazaar

Жасмин се снима в марки като Chanel, Alexander McQueen и Prada.