Какво облякоха звездите на наградите People’s Choice 2017?

Дженифър Лопес и Блейк Лайвли обраха овациите на червения килим

Изпълнителката и нейните стилисти се довериха на творенията на Reem Acra. Черната рокля впечатлява не само с богато орнаментираната предна част, но и с елегантна линия, пасваща като ръкавица на перфектните извивки на латината.

Висящи обеци и прибрана в гладка опашка коса завършваха визията на Лопес.

Има ли по-добър начин да заявиш, че си обратно във форма, от ансамбъл с шорти и ресни, дело на Elie Saab? Блейк заложи на блясъка и показа изящни крака, обути в украсен с камъни чифт на Christian Louboutin.

Буйна руса грива, селекция от бижута, черен маникюр и черен клъч кореспондираха с ефектните ресни на тоалета й.

Блондинката заложи на сребърен гащеризон без презрамки с марка Rasario. Поставяйки тоалета си в светлината на прожекторите, Кристен спести от бижута и завърши визията си с грим също в сребърни тонове.

С настроение за по-топли дни е избирала роклята си чаровната Чънг. В бледожълтото творение на Martha Medeiros, Джейми ни кара да мечтаем за жарко лято.

Чаровната брюнетка експериментира с мини рокля, представляваща плетеница от златни сребърни халки. Сандали в тон с тоалета пък правят избора й перфектен за този червен килим.

Подобно на Блейк, Приянка също избра тоалет с ресни. Нейната визия в пудрено, с подписа на Sally LaPointe, се състоеше от интересен топ и пола с ресни, допълнени със сандали в златист металик.

Звездата от предстоящия "Трите Хикса: Отново в играта", избра костюм в две части в оранжево на Veronica Beard. Руби носи сакото си на голо и съчетано с деликатни златисти бижута.

Актрисата, която наскоро се сгоди, селектира рокля в цвят лавадула и я съчета с висока опашка и аксесоари в сребристо.

People’s Choice Awards 2017, бяха раздадени снощи, а червеният килим преди церемонията поднесе някои интересни звездни визии. 

“Наградите на публиката” винаги са една идея по-непринудени от “Златните Глобуси”, затова знаменитостите често си позволяват експерименти. Така например Блейк Лайвли, тръгнала си с отличието в категория “Любима актриса в драматичен филм”, избра не изящна рокля, а съчетание от черни шорти и бляскав топ с ресни. Руби Роуз впечатли модните критици със смелия костюм от две части, решен в един от цветовете на идната пролет – огнено оранжево.

Дженифър Лопес без съмнение бе голямата звезда на вечерта. Латината спечели награда в категория “Любима актриса в криминална драма” и за пръв път се появи на публично събитие, откакто стана ясно, че излиза с колегата си Дрейк. Ние пък бяхме впечатлени от визията й, която, заедно с останалите най-стилни дами на вечерта, ви показваме в галерията! (Снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии