Какво облякоха звездите на наградите Billboard 2017?

Величествената Селин Дион обра овациите с ефектната си рокля

Решена в бяло и отличаваща се с апликации в сребристо, буфан ръкави и дълбоко деколте, роклята на Дион не я остави незабелязана.

Изпълнителката избра тоалет на румънската дизайнерка Maria Lucia Hohan. Никол остави буйната си кестенява грива пусната и завърши със селекция от пръстени и деликатно колие.

Кралицата на конските опашки този път избира рокля с много настроение на Zuhair Murad. Поне на нас този принт с фойерверки ни действа по този начин!

Черната рокля винаги е актуален избор за наградна церемония, особено когато говорим за такъв секси модел на David Koma.

Харесахме ефирната рокя Redemption на Оливия най-вече заради нежните флорални елементи, които разнообразяваха цвета й.

Точно като Лиа, Хейли също избра David Koma. И макар да харесваме тоалета, не сме сигурни за комбинацията с ботуши от велур през май...

Прозрачните материи са нещо обичайно за музикални награди. Ето защо не се изненадахме от визията на Ора, дело на Francesco Scognamiglio.

Доста смело включване от страна на Александра и нейната рокля Vivienne Westwood с много висока цепка.

Харесваме стила на младата звезда, а също така харесваме и силуета, и цвета на тази рокля Marchesa. Единственото, което ни идва в повече, са панделките.

Докато елитът на киноиндустрията покоряваше Френската Ривиера този уикенд, в Лас Вегас раздадоха годишните музикални награди на списание Billboard. 

Без никакво колебание заявяваме, че 71-годишната Шер беше звездата на вечерта и шашна почитателите си с няколко изпълнения на свои песни. Изпълнителката на “If I Could Turn Back Time” получи наградата “Музикална икона” в рамките на церемонията.

Не можем да пренебрегнем и Селин Дион, която пък изпълни вечния си хит “My Heart Will Go On”. Тази година песента от култовия филм “Титаник” става на 20 години!

https://www.youtube.com/watch?v=gxtR_1ToFnA

За своето участие канадската звезда избра драматична рокля на Stéphane Rolland с огромни буфан ръкави и дълбоко деколте.

По червения килим минаха още Никол Шерцингер, Кейт Бекинсейл и много други. Най-интересните визии от наградите Billboard 2017 ви очакват в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии