Мода : Новини07 НОЕМВРИ 2018

Какви цветове да не носите когато ви снимат

Защото снимките запечатват модните гафове завинаги

Изправената стойка и усмивката не са единствените правила, които трябва да спазваме когато си правим снимка

Независимо дали става дума за селфи, обща снимка или дори такава за паспорт, е препоръчително да избягвате два определени цвята (и още повече комбинацията им!), за да не изглеждате невзрачно или почти невидимо.

Как да носим жълто през есента

Според експертът Лий Ейсман, директор на фирма за консултиране, твърде бледите пастелни цветове, особено в комбинация с белите тонове, придават на излъчването ви “отмит” ефект. Това означава да забравите за любимото комбо от топ в бебешко розово и палто в екрю.

Ако все пак не ви се иска да се разделите с нежните цветове, изберете малко по-тъмен и наситен нюанс на розовото и палто/яке в контрастен и отново тъмен цвят.

За най-добри резултати, Ейсман препоръчва да носите ярко червено, тюркоазено и всички тонове от синята и зелената гама, за да изглеждате страхотно на всяка снимка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Мода22 ФЕВРУАРИ 2019

Фенди почетоха Лагерфелд на ревюто си

Целият моден свят скърби за Лагерфелд. От Фенди решиха да почетат паметта му, като направиха ревюто си възможно най-близко до неговия стил.

Новини21 ФЕВРУАРИ 2019

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Вечерта на наградите БРИТ беше изпълнена с много блясък и красота. Певците отново демонстрираха своето чувство за стил. Ето и най-добрите визии според нас.

Новини20 ФЕВРУАРИ 2019

Класиката има с какво да ни изненада

Ralph Lauren преоткриват класическите елементи на стила за пролетта

Мода20 ФЕВРУАРИ 2019

Новата колекция бански на Victoria's secret

Victoria's secret се завърна с линията си за бански и вече можем да видим какво ни очаква от тях. На снимките виждаме някои от най-добрите им модели.