Мода : Новини24 ЯНУАРИ 2019

Каква поредна пролетна драма

И Alexander McQueen видя новия сезон в мрачна атмосфера, представяйки смесица от романтика и категоричност

Снимки: Jamie Hawkesworth за Alexancer McQueen

Романтика, рок и драма – черно-бялата кампания на Alexander McQueen е всичко друго, но не и типично пролетна.

Моделите в нея позират на открито в рокли от черна дантела, черни блейзъри и панталони, във визии на цветя, с множество масивни бижута и други орнаменти от метал, в пленяващо мрачна смесица от рок романтика и трайбъл елементи.

Заедно с Лара Стоун, пред обектива на фотографа Джейми Хоуксуърт застават изгряващи звезди като Джийн Кембъл, Бинкс Уолтън и Нора Атал.

Total Eclipse: Новото черно е черното

Кампанията внася така желаното разнообразие в пролетния моден пейзаж, който сме свикнали да носи предимно лекота и свежест. Черното обаче изглежда ще бъде актуален контрапункт на типичните ярки цветове и романтични “прерийни” рокли.

Подобна посока открихме и в кампанията на Saint Laurent, която представи изцяло черни визии и носеше подобна мрачна елегантност. И категорично успя да ни плени – заради дрехите, заради локацията (брега на езерото Комо в Италия) и заради любимата ни Фрея Беха Ериксен. Можете да си припомните тези прекрасни кадри тук.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Мода22 ФЕВРУАРИ 2019

Фенди почетоха Лагерфелд на ревюто си

Целият моден свят скърби за Лагерфелд. От Фенди решиха да почетат паметта му, като направиха ревюто си възможно най-близко до неговия стил.

Новини21 ФЕВРУАРИ 2019

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Вечерта на наградите БРИТ беше изпълнена с много блясък и красота. Певците отново демонстрираха своето чувство за стил. Ето и най-добрите визии според нас.

Новини20 ФЕВРУАРИ 2019

Класиката има с какво да ни изненада

Ralph Lauren преоткриват класическите елементи на стила за пролетта

Мода20 ФЕВРУАРИ 2019

Новата колекция бански на Victoria's secret

Victoria's secret се завърна с линията си за бански и вече можем да видим какво ни очаква от тях. На снимките виждаме някои от най-добрите им модели.