Как да носим кимоното в града? Уроци от Бионсе

Пъстрият ансамбъл на певицата е днешното ни модно вдъхновение

Тоалетът на Бионсе е микс от принт и райе, като всеки елемент от него е решен в приковаващи вниманието цветове.

На фокус е кимоното на Selly Raby Kane, украсено с тропически мотиви като папагали и палми, открояващи се на черния цвят.

Цветовете кореспондират с тези на полата, дело на същия бранд, а за финал Би добавя чанта Burberry и велурени сандали на ток в цвят бордо.

Бордо откриваме и върху устните на певицата, която очевидно не се притеснява да избере червило в такъв, характерен за есента нюанс, въпреки високите температури навън.

Смело, пъстро и носещо в себе си полъха от Далечния Изток – кимоното се очертава като истински must have това лято, особено ако съдим по стила на звездите. 

Ким Кардашиян, Кендал Дженър и Риана са сред малкото му известни почитателки, а ако знаете нещо за стила на тези дами, то със сигурност това ви подсказва колко универсално може да бъде кимоното. Поредната дама, която видяхме да го носи в последните дни, е поп кралицата Бионсе.

Съвсем наскоро Би получи наградата за модна икона от Съвета на модните дизайнери в Америка (CFDA) и смеем да твърдим, че призът е съвсем заслужен. Защото ако някой умее да задава тенденциите, играейки по свои собствени правила, то това е изпълнителката на “Formation”. Какъв е нейният избор за градска визия, в която ключовата роля се пада на кимоното, ще видите в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.