Living : Лайфстайл : Мода : Новини09 АВГУСТ 2016

Как да бъдеш Instagram звезда през лятото

Нагледно ни показват супермоделите и модните блогъри!

Какво е общото между популярните момичета в Instagram? Те винаги позират в компанията на приятелките си. Вземете пример от Джиджи Хадид, Кара Делевин и Тейлър Суифт, които дори са координирали банските си костюми, специално за партито край басейна!

Всяко пътешествие, близко или далечно, трябва да бъде документирано с красив кадър. Тази година Миконос за пореден път бе любима дестинация на моделите, а Алесандра Амброзио е запечатала магията на гръцкия остров в тази снимка.

Първо правило на Instagram - не се вземайте насериозно! Не се замисляйте прекалено дълго дали някой кадър има място в профила ви. Точно както прави Бела Хадид.

Без значение дали искате да запечатате момент от плажа, край басейна или тоалета си за вечерта, ярките цветове са от огромно значение за лятното настроение в снимките. Филтри като Clarendon, Lark, Juno, Mayfair и Lo-Fi са любимите на Киара Ферани.

Пица, десерти, коктейли, чаши с розе - нужно ли да е казваме повече? Ако към тях прибавите и красива гледка, както е направила Шей Мичъл, постът ви ще пожъне успех.

Какъв е смисъла в това да прекарате дни в търсене на перфектния плажен арсенал, ако след това не го покажете? Емили Ратайковски е заложила на семпъл модел в черно, но определено знае как да позира в него.

Сара Сампайо почива в Тулум, Адриана Лима се наслаждава на слънцето в Рио, а Средиземноморието отново привлича звезди и топмодели. Не се колебайте да покажете своето райско кътче!

It-момичетата знаят как да си прекарват добре!

От модния блогър Киара Ферани през топмоделите Емили Ратайковски и Джиджи Хадид до актрисата Шей Мичъл, Instagram профилите на тези красавици ни отвеждат на едно горещо лятно пътешествие, в което екзотичните дестинации, ледените коктейли и прекрасните емоции са ежедневие.

Какви са техните тайни за ефектни снимки? Подходящо място, малко цвят и добре подбран филтър са само част от тях. Останалите, както и техният пример, ви очакват в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

В крак с модата и подреден гардероб
Лайфстайл18 ЯНУАРИ 2024

В крак с модата и подреден гардероб

Ето къде да търсите нови и употребявани дрехи и какви са предимствата:

Морските дарове на Кавала на изложението Interfood
Living13 НОЕМВРИ 2023

Морските дарове на Кавала на изложението Interfood

Готварското шоу се проведе на 8 и 9 ноември в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР.

#AWARDS 2023: Големите победители вече са ясни
Лайфстайл28 ОКТОМВРИ 2023

#AWARDS 2023: Големите победители вече са ясни

Attica EVA и United Partners отново обединиха сили, за да отличат най-добрите създатели на дигитално съдържание в България.

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн
Лайфстайл28 ЮНИ 2023

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн

Юнският брой е тук с редизайн, градски оазиси и десетки заведения, в които да се скриеш, докато си навън.