Изглеждайте като момиче за милион долара

Що е то цветен монохром и защо звездите залагат на тази нова тенденция

Виктория е заклет почитател на цветния монохром и често я виждаме точно в такъв тип тоалети. В случая дизайнерката е заложила на актуалното през есента бордо, съчетано с хитовите за сезона червени ботуши.

Неочаквано за мрачните есенни дни, но жълтото също се наложи като звезден фаворит напоследък. Блейк залага на ярък нюанс, но класически и стилен силует, който лесно се превръща във вдъхновение за офис дрескода.

От глава до пети в телесен нюанс може би не ви звучи като добра идея, но Ева ще успее да ви убеди в обратното. Полата молив и пеплум сакото подчертават формите на актрисата, а сандалите в този цвят издължават силуета й.

Хадид е избрала нежен нюанс на светлосиньото за своя цветен монохром. Много младежки и едновременно с това нежен, нейният ансамбъл се допълва от аксесоари в бяло, които не отвличат вниманието от него.

Подобно на Виктория Бекъм, Ким също залага на визия в бордо. В четири различни нюанса на цвета, но все пак допълващи се идеално.

В случая на Оливия, комбинацията от пола тип молив и пуловер в бордо се допълват от ефектен клъч, обувки в телесно и обемно колие.

От глава до пети в тюркоазено се разхожда Кара Делевин, като в нейния цветен монохром дори обувките са в същия нюанс като панталона и дантеления топ.

Една идея по-далеч отива Кейт, която избира три основни елемента от визията й да са решени в цикламено. Съвсем естествено, аксесоарите остават неутрални - в черно.

Макар Кендал да не е избрала ярки цветове, както другите участнички в тази галерия, нейният ансамбъл в сиво е не по-малко въздействащ и стилен!

При Хейли дори цветът на червилото е координиран с този на дрехите й, съчетани с чанта и черни сандали с червени връзки.

Яркожълтото решение на Рита се простира от пуловера през панталона чак го елегантното стилето, завършващо ансамбъла й.

Тази есен цветният монохром се завръща с последните актуални звездни визии, които ни показват, че всъщност не е никак сложно да носим един цвят от глава до пети.

Блейк Лайвли, Виктория Бекъм и Джиджи Хадид са само част от любимите ни модерни момичета, вече изпробвали актуалния тренд. А те далеч не се ограничават до приглушените цветове, характерни за сезона. Бордо, яркожълто, червено и светлосиньо са сред избора на звездите.

Визията в един и същ цвят показва по-специално отношение към облеклото, тъй като всеки елемент в нея е подбран с внимание. Можете да съчетавате различни нюанси и да заложите на класически кройки, а накрая добавите и неочакван аксесоар. Или пък да оставите аксесоарите неутрални (в черно, бяло или телесно), за да поставите фокус върху тоалета си.

В галерията сме ви подготвили няколко звездни примери за цветен монохром, които да ви вдъхновят!

Снимки: Profimedia 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.