Мода : Новини17 АВГУСТ 2017

Иконични визии на Риана украсиха… чорапи!

Поп звездата създаде любопитна нова колекция

Свикнали сме да очакваме всичко от звездите, които се пробват да пробият в модната и козметичната индустрии. 

Все пак Кайли Дженър успя да създаде бизнес за милиони и то само с помощта на няколко комплекта червила и моливи. Когато говорим за Риана обаче, сме се убедили, че певицата е способна да надскочи и най-смелите ни предположения.

Последното изненадващо поприще на барбадоската перла е… дизайнер на чорапи. Всъщност, Риана подписва договор с марката Stance още през 2015 г. и от тогава на пазара дебютираха нейните линии с коледна тематика, street style в японски стил и колекция Fenty Puma, свързваща чорапите с работата й за Puma.

По-интересна е последната й колекция, инспирирана от собствения й стил. Чорапите, които Рири създава, са украсени с нейния образ, увековечавайки някои от най-иконичните й визии. Сред тях откриваме “голата” рокля с кристали Swarovski, жълтата й рокля от бала в музея Метрополитън, а също и някои визии от клиповете й. Чорапите са разделени в два комплекта, като този с тематика “червен килим” носи името Rihanna Award Show Box, а другия – Rihanna Music Video Box. 

Ако колекцията на Риана ви звучи странно, списание VOGUE веднага контрират с твърдението, че нестандартните чорапи ще са горещ тренд през идната есен. И както се оказа, певицата отново е една крачка пред всички.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.