Мода : Новини04 НОЕМВРИ 2016

Горещото бразилско лято на Жизел Бюндхен

Супермоделът за пореден път краси корица на модната библия

Докато модните хроникьори са заети да спорят дали супермоделите от новото поколение могат да конкурират тези от 90-те и имат ли място Кендал, Джиджи и компания във Victoria’s Secret, една легенда отново напомня за себе си. 

Въпреки че Жизел Бюндхен се отказа от дефилетата преди малко повече от година, тя съвсем не е сложила край на кариерата си в модния бранш. Легендарният топмодел украсява корицата на VOGUE в родната си Бразилия за пореден път, доказвайки, че младите й колежки все още има какво да учат.

Жизел разгорещява страстите в дизайни на Chanel, Versace и Colcci, в една много лятна и изпълнена с настроение фотосесия, нетипична за ноемврийски брой. На един от кадрите блондинката се потапя в басейн, на друг размята мокрите си коси, а на трети я виждаме във вихъра на танца.

Това лято Бюндхен се завърна на котешката пътечка, но по специален повод. Тя взе участие в откриването на Олимпийските игри в Рио, където отново показа характерната си походка под звуците на песента “The Girl From Ipanema”.

Дали някога отново ще я видим в модно ревю на Chanel например? Силно се надяваме, защото личното ни мнение е че всяка ера има своите супермодели, но има само една Жизел.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.