Горещи дами в червено и още звезден стил от седмицата

Любимите ни визии на знаменитостите този път са пъстри и зареждащи

Има ли нещо по-добро от рокля от черна дантела, с подписа на Zuhair Murad? Да я носи жена като Катрин, разбира се! Невероятна е.

Нина избира флорален мотив за червен килим - нещо доста нетипично. Но в случая, рискът й се отплаща. Роклята Prabal Gurung е нежна и ефирна, точно като за младата звезда.

Черната рокля Christian Dior, която е избрала Джен, е всичко друго, но не и скучна. Плисираната пола и дантелени детайли й придават доза бохо елегантност.

Частейн избра яркочервена пола и бяла риза на Calvin Klein. Цветът изпъква, благодарение на неутралните елементи в тоалета й, а същото можем да кажем и за огнената коса на актрисата.

Тук виждаме Хъдсън в червена рокля на един от любимите й дизайнери - Michael Kors. Силуетът подчертава страхотната й фигура и нищо не отнема вниманието от роклята.

Също в Michael Kors, но в коренно различен стил, забелязахме Джордан. Леко небрежна, тази визия, допълнена с бяло сако, е в типичния стил на супермодела.

Яркожълтата рокля Prabal Gurung е създадена за супермодел от ранга на Хадид. Която я носи със завидна увереност!

Страхотна парти визия видяхме и от страна на Дакота, избрала сребриста мини рокля, малка чантичка и сребърни сандали.

На път за откриването на бутик за бельо в Ню Йорк, Ирина показа сексапил във визия изцяло в черно, щедро разкриваща деколтето й.

Супермоделът ни дава урок по есенен street стил, комбинирайки тъмносинята си рокля с велурени ботуши с ресни и чанта с принт.

Тази седмица Джесика Частейн и Кейт Хъдсън ни дадоха идеи как да носим цвета на есента на парти. 

Двете дами се появиха с визии в яркочервено на две различни събития, но е факт, че и двете ни допаднаха. Джиджи Хадид пък заложи на жълтото, доказвайки, че всеки смел нюанс има място в гардероба ни този сезон.

Впечатлихме се още от Нина Добрев и Дженифър Лоурънс, а Катрин Зита Джоунс просто ни остави без дъх с черната дантелена рокля, с която се появи на червения килим. Галерията ни започва именно с нея, но вижте и останалите! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.