Горещ звезден стил от благотворителната гала amfAR

Какво облякоха Скарлет Йохансон, Парис Хилтън и супермоделите?

Супермоделът избра ефирна черна рокля Zuhair Murad, от полупрозрачна материя, отличаваща се с бродерии, дантела и отворен детайл. Подчертавайки красотата си по деликатен начин, Лима заложи на червено червило като единствен акцент във визията.

Колежката й от Victoria's Secret заложи на модел с изчистена кройка с марка Versace. Бялата рокля подчертаваше фигурата на Але, а за финал моделът избра пригладена коса, ефектни бижута и опушен поглед.

Донатела осигури облеклата на повечето красиви дами за вечерта, включително и това на близката си приятелка Наоми Кембъл. Двете позираха прегърнати на червения килим.

Досега не сме виждали актрисата в по-зашеметяваща рокля от тази на Marchesa, която тя избра за вечерта. Дългият шлейф, флоралните апликации и дантеленото бюстие се погрижиха Джъстис да е звездата на вечерта.

Актрисата, както и много други дами, бяха заложили на Versace, но за разлика от тях Скарлет почерпи вдъхновение от мъжкия гардероб. Харесахме решението й да избере костюм с бели сатенени ревери и дълбоко деколте.

Хилтън избра да блести изцяло в златно, селектирайки плисирана рокля, допълнена с аксесоари в златист металик.

61-годишният супермодел даде пример на всички свои по-млади колежки. Иман мина по червения килим в червена рокля, подчертаващо тялото, което преди десетилетия я направи мега успешна.

Хайди също избра Versace, под формата на черна рокля с пъстри флорални детайли. Впечатлихме се от грима и прическата на модела, а също така харесахме и факта, че е спестила от аксесоари.

Рода се възползва от впечатляващите творения на стилиста на Лейди Гага, Брандън Максуел, който набира все по-голяма популярност сред звездите.

Джоджо, както я наричат феновете й, блестеше в стилен сребрист тоалет с едно рамо, допълнен със сандали в сребристо и деликатни бижута.

Отново във Versace, само че в едно доста по-смело и екстравагантно творение на Донатела, видяхме красивата Амбър. Клъч и сандали в черно завършиха визията й.

Плетена мини рокля и интересни сандали на дебел ток, с подписа на Versace, бяха изборът на Крюгер за вечерта.

Традиционното бляскаво събитие amfAR Gala се проведе снощи в Ню Йорк и както обикновено, червеният килим преди него беше още по-блестящ. 

По традиция гала вечерите на amfAR, както тази в Голямата ябълка, така и тази в Кан, привличат каймака на висшето общество, модата и кино индустрията. Балът винаги служи като неофициално начало на седмицата на модата и награждава личности, които през изминалата година са работили за повишаването на осведомеността относно СПИН и Хив.

Тази година това бяха актрисата Скарлет Йохансон и дизайнерката Донатела Версаче. Ето защо голяма част от знаменитостите, дефилирали по червения килим преди галата, носеха зашеметяващи рокли с подписа на италианската дизайнерка.

Вижте ги в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии