Гомес VS. Суифт – коя е по-гореща?

Двете дами демонстрираха убийствените си форми в гащеризони, но на коя й отива повече?

Гащеризонът на Тейлър Суифт е от последната колекция на Еди Слиман за Saint Laurent, представена само преди месец.

Освен, че е покрит с пайети и прилепва плътно по тялото на певицата, моделът е и доста изрязан, което не е типично за нейните визии. На нас обаче много ни допада!

На наградите iHeart Radio 2016, изпълнителката на "Wildest Dreams" бе една идея по-секси от обикновено. Свикнали сме да виждаме Тейлър в романтични и женствени визии, но смятаме, че експериментите никога не са излишни.

Гомес, от своя страна, продължава да гради имиджа си на фатална изкусителка. Този път Селена ни пленява в модел на Mugler.

Освен на яркия цвят и прилепналия силует, този гащеризон разчита и на изрязаните детайли, благодарение на които певицата показа повече плът.

Селена заложи и на популярните колиета тип "choker", а освен тях визията й беше завършена от небрежни вълни и класическа очна линия.

Ако гледаме визиите на Тейлър Суифт и Селена Гомес от наградите на iHeart Radio 2016, можем лесно да решим, че дрескодът на събитието е бил “гащеризони”. 

Случаят обаче не е такъв, но двете поп звезди са решили да се възползват от една от най-горещите тенденции тази пролет. Макар моделите да са коренно различни, всеки от тях подчертаваше индивидуалния стил на звездите, а и техните извивки.

Суифт беше избрала модел в черно, изцяло покрит с пайети. Гомес пък заложи на любимия ни цвят за пролетта, а именно огнено оранжево. Повече за тоалетите им ще разберете в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии