Мода : Новини01 ЮНИ 2016

Годежни пръстени с подписа на Карл Лагерфелд

Дизайнерът на Chanel създаде мечтаната колекция за всяка бъдеща булка

Почитателките на модата със сигурност ще добавят още едно нещо в своя списък с мечтани дизайнерски находки – годежен пръстен, създаден от дизайнера на Chanel Карл Лагерфелд

Кайзерът често изненадва фешънистите с различни колаборации – от колекция, създадена съвместно с марката за достъпна мода H&M до лимитирана линия бутилки диетична Coca-Cola.

Последният му проект обаче не е никак типичен за неговото творчество. “Никога не съм създавал пръстен за такъв повод,” признава дизайнерът. “Беше нещо като предизвикателство за мен.”

Лагерфелд си партнира с бижутера Фредерик Голдмън, създавайки три колекции от годежни пръстени за сезон есен 2016. Дизайните са едновременно класически и модерни, вдъхновени от аксесоарите в собствената му линия, различни геометрични форми и парижката архитектура. Всеки от пръстените е изработен от 18-каратово бяло или жълто злато, или платина, а цените започват от 1000 долара и стигат до 10 000 долара.

kleng 2 kleng

“Според мен пръстените трябва да изобразяват нещо дълбоко, касаещо сърцето и истинските чувства,” коментира вдъхновенето си дизайнерът. “Той трябва да бъде символ и знак за истинското желание за годеж. Елегантен, но не прекалено бляскав.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини23 АВГУСТ 2019

Цветна есен за децата, от Benetton

Промо кампанията на марката преди първия учебен ден ни дава шанс да пазаруваме по-изгодно за учениците

Новини22 АВГУСТ 2019

Latest Look: Меган Маркъл с дънки и широка риза

Херцогинята се появи небрежно-елегантна в ново видео, а визията й е "неподходяща" за британска кралска особа, но й стои... съвършено!

Новини22 АВГУСТ 2019

Sin Kitty: Емили Ратайковски в новите си бански

Моделът позира в нови модели от собствената си марка Inamorata

Новини21 АВГУСТ 2019

Моден фал: Софи Търнър по джапанки с чорапи

Младата звезда опита екстравагантното съчетание, което не очакваме да се хареса на всички...