Мода : Новини23 МАЙ 2018

Гаф с тоалета на Меган Маркъл на първия й официален ангажимент

Модните критици не одобриха избора й на облекло

Признаваме си, очаквахме повече от новата херцогинята на Съсекс по време на първия й официален ангажимент като съпруга на принц Хари.

Меган Маркъл и принцът присъстваха на градинско парти в Бъкингамския дворец, в чест на принц Чарлз, за многогодишната му благотворителна дейност. На партито присъстваха над 6000 души, свързани с благотворителните организации, подкрепяни от Чарлз. Сред гостите бяха и спасителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на пострадалите от терористичния атентат в града, проведен по време на концерт точно преди една година.

Стъпка по стъпка: Сватбената прическа на Меган Маркъл

Най-очаквана и коментирана бе появата на Меган Маркъл. Всички очакваха със затаен дъх какъв тоалет ще избере за събитието. Тя бе избрала тоалет в светли цветове на Goat на стойност 590 британски лири. Шапката, чантата и обувките й бяха в същите тонове.

Това, което направи лошо впечатление на модните критици беше размерът на роклята, която очевидно й беше голяма. Не бе подминат и чоропогащникът, който е задължителен за дамите от кралската фамилия. Бе отбелязано, че цветът му е крайно неподходящ за нея. Той трябва да е с цвета на кожата на краката и да остане незабележим. Меган отново бе заложила на любимия си нисък кок, който бе избрала и за сватбения си ден.

Всички обаче са единодушни, модерните визии, които Маркъл демонстрираше преди да стане херцогинята на Съсекс бяха доста по-забележителни.

Меган Маркъл повече няма да може да носи ярко червило

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.