Мода : Новини01 АПРИЛ 2016

Forever 21 обещава незабравимо откриване на първия си магазин в София

Криско ще изнесе специално шоу за събитието пред магазина

Очакването на Голямото откриване на легендарния американски моден бранд Forever 21 е към своя край!

Първият магазин на марката у нас ще бъде отворен на 2 април от 10:00 часа в Paradise Center. Събитието се очаква да бъде модният хит на сезона с неустоими предложения, идващи директно от световните модни подиуми на атрактивни цени, музикален DJ маратон, много промоции и изненади. Първите 200 късметлии, влезли в магазина, ще получат промо карти за 21 лева за пазаруване, а през целия ден известни водещи ще забавляват клиентите и ще раздават награди. Най-голямата изненада ще бъде Криско, който ще изнесе специален концерт пред магазина на Forever 21.

През последните седмици горещата новина за дългоочакваното идване на Forever 21 в България беше основна тема на дискусиите в топ фешън блоговете, а читателите на MissBloom бяха първите, които видяха дрехи от хитовата пролетна колекция на марката. Младите звезди на X Factor Михаела Маринова и Дарина Йотова също споделят нетърпението си за откриването на Forever 21 в София и няма да пропуснат деня на Голямото откриване в Paradise Center.

Новата шопинг дестинация ще предлага огромно разнообразие от продукти „За нея“ и „За него“, както и богат асортимент от аксесоари, разположени върху близо 1000 м2 търговска площ. Forever 21 диктува тенденциите както в женската, така и в мъжката мода с оригинални и свежи предложения на страхотни цени. Всеки ден, във всеки магазин на бранда има ежедневно ново зареждане – на женски и мъжки дрехи, аксесоари, бельо и обувки.

Тази събота, 2 април, ще имаме възможността лично да се запознаем с истинския смисъл модата в новия магазин на Forever 21 в Paradise Center. Ще се видим там!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.