Мода : Новини17 АПРИЛ 2018

FAITH IN FATIH със звездна модна премиера

Поп звездата Тита бе сред гостите на първото дефиле на марката

На модния небосклон вече има нова марка – FAITH IN FATIH официално направи своята премиера на изискано светско парти.

Амбициозната модна марка е създадена в началото на 2018г. от талантливия млад дизайнер Фатих Осман, а първата колекция вече е факт. Тя носи името “The Creation”. Религиозната символика в нея може да се забележи в един определен символ, който се среща в някои от артикулите, а именно спиралата, която има собствена история.

“На планета, с население, което вече надвишава 7 милиарда, погледнато отстрани живота на всеки един обитател може да бъде описан като една спирала, със заложено и същевременно известно за всеки един начало и край. Начинът, по който е извървяна тази спирала е нещото, което я прави неповторима. В този затворен цикъл само човекът заклещен вътре знае всичките препятствия и трудности, срещу които е изправен ежедневно, макар и за незапознатите всичко да изглежда като поредната крива по пътя. Това, колко уникален ще е пътя ни по спиралата до самия му край е само и единствено в нашите ръце. Трите кръга на спиралата също не са случайност. Числото 3 символизира Божията мисъл и е символ на духовното у човека”, споделя концепцията за авторската си линия Фатих Осман.

Редица личности от сферата на бизнеса и шоу средите посетиха премиерата на FAITH IN FATIH. За стайлинга на моделите се погрижи стилистът Стоян Апостолов-Стоянски, а сред тях се откроиха “Мис Свят България” Вероника Стефанова, Анелия Николова, Жули Чолак от “Ивет Фешън” и топмоделът на “Визаж” Аталай Пат. Поп звездата Тита пък бе сред специалните гости на Фатих и се появи в негов тоалет.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.