Емили Ратайковски е фатална изкусителка в Кан!

Супермоделите завладяха червения килим на втория ден от фестивала

Бионсе беше първата, която облече тоалет от дебютната колекция на Питър Дъндас, а сега е ред на Емили. Бившият дизайнер на Roberto Cavalli създава черен гащеризон от дантела с дълъг шлейф и изрязан детайл на бюста, който можем да опишем само с една дума - пищен!

Тази бяла рокля, подчертаваща съвършената фигура на Лима, всъщност е част от сватбената колекция на Naeem Khan. Огромната огърлица Chopard, конската опашка и устните, оцветени в червено, превръщат Адриана във фатална изкусителка и отнемат всякакви булчински мисли от визията.

Елегантната рокля в тъмнозелено е дело на Brandon Maxwell, известен със своите дизайни с изчистена линия и скулптуриран силует. Дипика пък я носи със завидна грация!

Втора рокля за принцеси, дело на Zuhair Murad, в рамките на два дни! След Сара Сампайо, Уини Харлоу избра тоалет на ливанеца и се превърна в модерна пепеляшка в невероятно наситен нюанс на синьото.

Нежната рокля с мъниста и пера в горната част е с марка Chanel и е нещо типично за Джулиан. Въпреки това харесахме избора й!

Актрисата също заложи на Chanel, комбинирайки дълга кожена пола с бяла риза и блейзър.

Лили Доналдсън, 2017-та.

16-годишната Тилан гради завидна кариера в модата и вече е лице на L'Oreal! Именно затова дебюта й в Кан не ни изненада, а роклята Dior с апликации е подходяща не само за събитието, но и за годините й.

Бялото се очерта като тенденция на червения килим снощи, а Петра показа, че цветът може да е много секси. Роклята 2nd Skin Co. прилепва като втора кожа и подчертава блясъка на бижутата Chopard.

Най-големият филмов форум в света тече с пълна пара на Френската Ривиера, а звездите дават всичко от себе си, за да покажат най-доброто от личния си стил. 

Червеният килим в Кан е мястото, на което важи едно-единствено правило – колкото по-пищна визия, толкова по-добре. Или както ние обичаме да казваме “Go big or go home!” На премиерата на филма “Loveless” снощи тази максима беше последвана основно от супермоделите, докато звездите от лентата и останалите актриси на събитието заложиха на по-обрани тоалети.

Сред отличилите се на втория ден на фестивала бяха Емили Ратайковски, Адриана Лима и Уини Харлоу. Индийската актриса Дипика Падуконе продължава да впечатлява и се превръща в истинска претендентка за титлата “Кралица на Кан”! Нея и останалите ни любимки ще видите в галерията. 

Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии