Ема Стоун подписа договор за милиони с Louis Vuitton

Носителката на “Оскар” е новото лице на френската модна къща

Louis Vuitton e марката, чиито тоалети ще носи в близките две години Ема Стоун.

Звездата от “La La Land” се присъединява към подчертано звездния състав на музите на Никола Геские. Сред тях са Джуалиан Мур, Мишел Уилямс, Дженифър Конъли, Миранда Кер и Алисия Викандер. 

Новината беше потвърдена официално първо от самия Геские, който от няколко години е креативен директор на легендарния френски бранд. По-късно в Instagram-а на марката беше публикувана снимка на дизайнера и Ема, на която се вижда как тя се приготвя за премиерата на филма си “Battle Of The Sexes” в Лондон, носейки рокля на Louis Vuitton. Седмица по-рано Стоун носеше тоалет на Геские и на премиерата на филма в Лос Анджелис.

Ема Стоун подписа договор за милиони с Louis Vuitton

Ема Стоун е най-високоплатената актриса

Според таблоидите, носителката на “Оскар” е подписала двугодишен договор с бранда, на стойност между 6 и 10 млн. долара. Тя ще носи тоалетите на Louis Vuitton на филмови премиери, фестивали и други събития, но също така ще се снима и в рекламните кампании.

Като ценители на стила на Стоун се надяваме, че партньорството й с марката ще допринесе за интересни моменти на червения килим. В дългогодишната си кариера Ема е носила тоалети на най-големите имена в модния бранш, включително Elie Saab, Valentino и Chanel. В началото на годината получи своя първи “Оскар” в рокля на Givenchy, създадена специално за нея. 

Вижте я с тоалетите на Louis Vuitton в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.