Мода : Новини11 ДЕКЕМВРИ 2016

Ефирни силуети и пъстри рокли в звездната доза стил

И още: какво избраха Виктория Бекъм, Ева Лонгория и Дженифър Лоурънс?

Очевидно дизайнерката няма проблем със зимата и стои далеч от тъмните, неутрални цветове. Роклята в синьо и бяло от собствената й колекция съчетава с бели обувки и много ефектна пухкава чанта.

Британската актриса и модел ни изненадва приятно с тоалет на Ralph&Russo в пудрено. Състояща се от мрежесто боди и ефирна пола, визията й за червения килим е истинско попадение.

Ангелът на Victoria's Secret се възползва от горещата тенденция на сезона - кадифето. Избирайки костюм в бордо и палто от кожа с косъм, Адриана без усилия е стилна в студа.

Винаги сме харесвали латината в такъв тип рокли и тази не прави изключение. Особено харесваме абстракния ярък принт.

Актрисата пренася тренда "бельо на показ" и в уличния стил. Разбира се, за тази цел й е нужно топло палто, а ние харесваме начина, по който е съчетала бюстието с пола с висока талия.

Карето е доста необичаен избор за червения килим, но силуетът на тази рокля Carolina Herrera я прави повече от подходяща. Разбира се, харесахме елегантния кок и червилото на Еми.

Топмоделът показа вталена фигура в гащеризон Mario Dice с избродирана горна част. Харесваме визията й, но бихме избрали друг цвят обувки и клъч, които не се сливат с тоалета.

От какво има нужда една нежна рокля Rochas в цвят горчица? От телесен цвят обувки, разбира се! Точно така съчетава своя тоалет и Ема.

Велурените ботуши над коляното са must-have този сезон, а Оливия е избрала и страхотен цвят за своя чифт. Харесваме начина, по който бордото контрастира на тоалета в бяло.

Певицата ни дава страхотна идея за празничен тоалет, в който на фокус са пайетите. Харесваме и факта, че този път Рита не се поддава на екстравагантния си стил и избира класически обувки.

Plus-size моделът блесна в секси черна рокля с прозрачна пола. Пестейки от аксесоари, Ашли заложи единствено на чифт ефектни обеци.

Бихте ли носили чанта като на Виктория Бекъм? 

Най-стилната жена на Острова за пореден път заема челното място в традиционната ни седмична класация с най-добрите звездни визии. Този път причина е пъстрата рокля, с която я видяхме преди дни, допълнена с… плюшен клъч. Самата госпожа Бекъм се пошегува в своя Facebook профил, че чантата прилича повече на играчка, а ние няма как да не се съгласим. И въпреки това, резултатът ни харесва!

Още звезден стил от седмицата ви очаква в нашата галерия! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.