Една богиня в Dior… и още звезден стил от седмицата

Чарлийз Терон е без никаква конкуренция в Кан!

Не са много звездите, които биха могли да се появят в такъв костюм на филмова премиера и да изглеждат точно на място в него. Но Чарлийз притежава и фигурата, и грацията, и самочувствието, които са нужни, за да изглежда божествено.

По-рано през деня актрисата показа и своята романтична страна в рокля в пастелен нюанс Givenchy, съчетана със сандали на ток и червени устни.

Ако трябва да сме честни, повечето визии, демонстрирани от Стюърт на фестивала в Кан не ни допаднаха особено. Зарадвахме се обаче да я видим в тази блестяща мини рокля Chanel, съчетана с обувки в сребърен металик.

Приятна изненада от фестивала беше появата на Миша на няколко събития. Харесахме тази нейна визия от парти на Chopard, където избра дълга и ефирна рокля с животински мотив.

Отдавна очаквахме "уау!" момент от страна на Алесандра и той най-накрая дойде, благодарение на този тоалет с марка Zuhair Murad, изработен сякаш от натрошени парченца стъкло.

Бразилската прелест продължава да бележи стилни победи, като този път се влюбихме в златистата й рокля Alexandre Vauthier - много подобна на червената, която Бела Хадид носеше преди няколко дни, отново в Кан.

Малката сестра Фанинг често избира приказни визии за своите появи на червения килим. Тази за премиерата на новия й филм "Неоновият демон" също я представи в светлината на модерна принцеса, благодарение на Zuhair Murad.

Любимата ни млада майка сред топмоделите отново показа топ фигура, и то само месец, след като роди дъщеря си Луна. Харесахме цветовото координиране на ризата-рокля и сандалите й.

Почти не минава седмица, в която Джиджи да не участва в нашата класация, но има защо. Днес моделът се включва с интересен микс от тишърт на Metallica и широк панталон.

Първа поява на червения килим за Лейтън след раждането на дъщеря й Арло Дей през 2012 г.! Актрисата избра консервативна, но много стилна комбинация от панталон, кремава риза, сандали на ток и дълъг елек.

Има звезди, за които в модно отношение не съществуват никакви правила. 

Година след като ни накара да се влюбим в ефирната й жълта рокля с дълъг шлейф и марка Dior, Чарлийз Терон се завърна на червения килим в Кан и отново предизвика фурор. И отново в Dior. Този път обаче, звездата избра комбинация от черен панталон и блейзър с безупречна линия, съчетани с разкопчана бяла риза и диамантена огърлица Cartier.

Модният риск на Терон й спечели челната позиция в нашата класация с най-доброто от звездния стил тази седмица. Останалите звезди и още от най-интересното от Кан ви очакват в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.