Мода : Новини09 ФЕВРУАРИ 2017

Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger дадоха старт на седмицата на модата

Моделът и дизайнерът представиха втората си обща колекция на впечатляващо ревю

За втори пореден сезон дизайнерът Томи Хилфигър обединява сили с топмодела Джиджи Хадид, за да ни поднесат един модерен, младежки и много свеж поглед към актуалните тенденции. 

Представянето на колекция пролет 2017 отново приличаше повече на парти, отколкото на модно ревю, и то не само заради факта, че на котешката пътечка дефилираха голяма част от най-близките приятелки на Джиджи. “Добре дошли в Tommyland – модният фестивал на Западния бряг, на който калифорнийските музика, изкуство и вдъхновение, се обединяват в едно,” казва самият Хилфигер за пищното шоу, състояло се на популярния плаж Венис. Както и предишния сезон, дизайнерът следва see now – buy now (букв. виж сега, купи сега, бел. ред.) подхода, което значи, че всички елементи в колекцията стават достъпни за потребителите от целия свят веднага след ревюто.

thgh-17-14

Джиджи Хадид и сестра й Бела преди ревюто

Супермоделът и известният дизайнер се вдъхновяват от Калифорния – мястото, в което Джиджи е израснала и което инспирира личния й стил и днес. Начинът на живот, духът на музикалната и фестивална култура и небрежния начин на обличане, характерен за крайбрежието, се сблъскват с визията на дизайнера и типичните за него елементи: деним, райета, графични принтове, суичъри, бомбър якета, къси панталони.

thgh-17-13

Както вече казахме, самото ревю е като частно парти за най-близките приятели на Томи и Джиджи. Блондинката откри ревюто, облечена с черен панталон от кожа и къс топ в цветен блок от червено, бяло и черно, наметната с жълто бомбър яке. След нея дефилира сестра й Бела в тоалет в същите цветове, съставен от пола, боти и жълт тишърт. Сред супермоделите, които видяхме на дефилето, бяха Джоан Смолс, Хейли Болдуин и Девон Уиндзор, както и ангелите на Victoria’s Secret Стела Максуел, Сара Сампайо и Роми Стридж. 

Вижте акценти от колекцията в галерията! (Снимки: Tommy Hilfiger)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.