Дженифър Лопес разгорещява страстите на наградите Billboard 2017

Латината мина по червения килим в доста предизвикателен тоалет

Черната рокля на Лопес е част от колекция есен на дизайнера Julien Macdonald, известен със своите сексапилни тоалети с много изрязани детайли.

Именно по тази причина Макдоналд е любимец на редица поп звезди, сред които Шакира, Никол Шерцингер и Деми Ловато, а също и моделите Джиджи Хадид и Алесандра Амброзио.

Тоалетите, които подчертават извивките са негова запазена марка и те често се отличават с множество пайети, прорези и орнаменти.

В случая на Дженифър, роклята показваше повече, отколкото скриваше, включително и небезизвестното й дупе. Висока конска опашка пък откриваше голия гръб на тоалета.

Втората рокля се различава от първата единствено по това, че е решена в черно и дългите ръкави отсъстват. С нея Лопес се появи на сцената на наградите по-късно същата вечер.

По време на церемонията Лопес представи песен от дългоочаквания й испаноезичен албум "Mirate".

Певицата беше отличена и с наградата Telemundo Star Award, връчваща се за постижения извън музикалната индустрия. Тя също така спечели и отличието Social Artist of the Year.

Не знаем дали причината е горещият нов романс с Алекс Родригес, но Дженифър Лопес е истинско въплъщение на сексапила по време на музикалните награди Billboard Latin 2017. 

Певицата събра погледите на присъстващите, като мина по червения килим в рокля на Julien Macdonald, не успяваща да скрие почти нищо от пищните й извивки. И докато сме сигурни, че някои ще определят този тоалет като прекалено провокативен, ние не очакваме нещо различно от страна на Лопес. Въпреки това, нейните стилисти Роб Зангарди и Мариел определят стайлинга като “нетипичен” за Дженифър.

“Секси силуетът, дълбокото деколте и голият гръб са нещо, което се е превърнало в запазена марка за Дженифър: секси, женствено и смело. Въпреки това, самата рокля е черна и с много орнаменти, издържана в готик стил – тоалет, който не бихте очаквали от Лопес,” казват стилистите й пред Billboard.

В допълнения към смелата визия, която Джей Ло и дуото избират за червения килим идва и втори тоалет, с който певицата по-късно се появи на сцената на наградите. Той е много подобен, но този път решен в сребрист металик.

Какво мислите за визиите на Дженифър? Вижте ги в галерията! (Снимки: Profimedia, Instagram) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии