Два дни в гардероба на Блейк Лайвли

Стилът на бъдещата майка завладя улиците на Ню Йорк

Мини рокля на Elie Saab не е характерен тоалет за участие в сутрешно шоу, но винаги можем да разчитаме на Блейк да ни изненада с нещо неочаквано във визията си.

Тоалетът е нежен пудрен цвят, с флорални апликации и мъниста, а актрисата го допълва с грим в приглушени цветове и коса на вълни.

Сива чанта с метална верижка и сребристи сандали с връзки са останалите аксесоари, съчетани с роклята.

Късото яке от деним е още едно неочаквано решение в стила й, но контрастът определено е интересен. Към това добавяме и обеците в синьои тюркоаз, и получаваме страхотен пример за лятна визия.

Кой каза, че бременните жени не могат да са секси? Точно такава е Лайвли в тази прилепнала рокля в кралско синьо на Cushnie et Ochs, която дори има изрязан детайл под бюста.

Клъч в метали, богато орнаментирани обувки Christian Louboutin и висока конска опашка завършват визията й.

След като се превърна в абсолютната кралица на червения килим на филмовия фестивал в Кан, Блейк Лайвли си даде заслужена почивка. 

Сега актрисата се завърна, за да промотира новия си филм The Shallows и от няколко дни е заета с интервюта и участия в Ню Йорк. А появите на Блейк винаги са свързани с интересни и различни тоалети, които ние следим с нескрит интерес!

Лайвли, която е известна с това, че се облича без стилист, дава сериозни заявки за титлата “най-стилна бъдеща майка на 2016”. Съпругата на Райън Рейнолдс в момента е бременна с второто им дете, но това по никакъв начин не й пречи да избира ефектни мини рокли и прилепнали силуети, които подчертават женствената й фигура и нарастващото й коремче.

Вижте за какво говорим! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.