Дръзките визии от филмовите награди на MTV 2017!

Ема Уотсън беше голямата звезда на вечерта, прибирайки приза в главната актьорска категория

Асиметричната рокля с марка Kitx се отличава с мрежест ръкав и блестящи сребристи люспи, покриващи по-голямата част от нея. Семпли черни сандали и прибрана на кок коса допълваха визията на звездата.

Блестяща в своята светлозелена рокля с пайети Zuhair Murad, младата звезда беше една от най-ярко блестящите дами на вечерта.

Класическата рокля, вдъхновена от блейзър, се разнообразяваше от ефектна комбинация от ресни и дантела. Гал пък показа убийствени форми малко повече от месец след като роди второто си дете.

Вписвайки се в тъмната тематика на вечерта, Джордана заложи на рокля Antonio Berardi, отличаваща се с ефирна пола и кожен детайл в горната част.

Моделът и актриса демонстрира новата си прическа с готик стайлинг, залагайки на любимия си бранд - Saint Laurent. Мини рокля и велурени черни чизми се допълваха от тъмното червило в бордо.

Британският топмодел заложи на ансамбъл с марка Johanna Ortiz с флорален мотив, кореспондиращ с цвета на бюстието с къдри.

Актрисата подчерта сексапила си в рокля с животински мотив на Roberto Cavalli, отличаваща се с изрязани детайли. Силно подчертан поглед и перфектно изправена коса допълваха визията й.

Женствен дизайн от бяла и черна дантела на Philosophy di Lorenzo Serafini контрастираше с графичната очна линия, избрана от Александра.

Мини рокля в бронзово, златисто и зелено с марка Galia Lahav беше изборът на Алисън, която я съчета със също толкова блестящи платформи Giuseppe Zanotti ‘Sharon’.

Вълшебна рокля с пера и ресни на дизайнера Tadashi Shoji превърна Холанд в съвременна приказна героиня. Огнената й коса беше събрана във висока конска опашка.

Асиметричен гащеризон в черно на Off-White беше изборът на актрисата от "Дневниците на вампира", която изневери на екцентричния си вкус и заложи на съвсем натурален грим.

Поредната блестяща рокля, този път поднесена от Таражи и Emilio Pucci. Актрисата се увери, че всички погледи са приковани към нея, допълвайки визията си с обувки в същия бронзов нюанс и червило в цикламено.

Игралният филм по обичаната анимация на Disney “Красавицата и Звяра” спечели голямата награда на церемонията MTV Movie & TV Awards 2017. 

Лентата с участието на Ема Уотсън, Дан Стивънс и Люк Евънс триумфира в категорията за най-добър филм, докато екранната Бел прибра приза за актьор на годината. За първи път категориите не са разделени на женски и мъжки, а това беше и темата на благодарствената реч на Ема, произнесена от сцената на наградите.

“Решението на MTV да създаде награда за актьорско майсторство ще означава нещо различно за всеки. За мен обаче, това показва, че актьорството се свежда до умението да влезеш образа на някой друг. И това не би трябвало да бъде разделяно в две различни категории,” заяви Уотсън, докато държеше наградата си.

Дръзките визии от филмовите награди на MTV 2017!

“Според мен получавам този приз, заради Бел и заради това какво олицетворява тя. Селяните в нашата приказка искаха да накарат Бел да повярява, че светът всъщност е по-малък от нейните представи, с по-малко възможности за нея. Че нейното любопитство и страст към познанието, желанието й да получи повече в този живот, всъщност я отчуждават. Хареса ми да играя някой, който избра да не вярва в тези неща. Гордея се, че съм част от филм, посветен на различното, грамотността, щастието и любовта.”

Освен Ема и “Красавицата и Звяра”, награди получиха Stranger Things и Мили Боби Браун (сериал и актьор в сериал), Джефри Дийн Морган (за ролята си на злодей в “Живите мъртви”) и други. Специалната награда за поредица на цяло едно поколение отиде при “Бързи и яростни”.  

Най-доброто от червения килим преди наградите ви очаква в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia)  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии