Мода : Новини19 СЕПТЕМВРИ 2017

Дневници от дефилетата: кой какво показа в Лондон?

Втората седмица на модата се проведе в британската столица

Седмица след като Анджелина Джоли се появи с рокля на Ralph & Russo на премиерата на последния си филм в Торонто, въпросната рокля направи своя дебют в Лондон. 

Тамара Ралф и Майкъл Русо се радват на завиден интерес от страна на звездите, особено за модна къща, създадена едва преди седем години. По червения килим в техни тоалети са дефилирали Дженифър Лопес и Блейк Лайвли, а за поредна година повечето “Уау!” моменти на фестивала в Кан бяха предизвикани от рокли на Ralph & Russo. Ето защо няма нужда да ви убеждаваме, че очаквахме новата колекция на австралийското дуо с огромно нетърпение. За сезон пролет-лято 2018 видяхме типичните за лейбъла ефирни рокли (които скоро ще бъдат разходени по време на сезона на наградите), но и много тренчове, кожени якета, метализирани поли и рокли, дори овърсайз бомбър с флорален принт. Женствени, но една идея по-смели, новите им предложения ще привлекат погледа на влюбените в модата дами.

Лондон няма как да мине без ревюто на Topshop. Британският high-street бранд от няколко години представя линията си Topshop Unique по време на седмицата на модата и жъне успех след успех. За следващия сезон дизайнерите му се вдъхновяват от клубната култура на Сохо по време на 90-те години. А ако “90-те” и “парти” в едно изречение извикват в ума ви образа на Кейт Мос, значи сте на прав път. Мини роклите, прозрачните материи, ботите до глезена и кожените якета спокойно могат да са част от гардероба на легендарния супермодел. Нищо чудно, че Мос изгледа ревюто на марката от първия ред.

Акценти от колекциите от седмицата на модата в Лондон ви очакват в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.