Галерии : Мода : Мода : Новини18 ФЕВРУАРИ 2016

Диско, блясък и супермодели – какво харесахме от седмицата на модата в Ню Йорк

Колекции от Diane Von Furstenberg, Oscar de la Renta и още!

Буйни коси, рокли с пайети и златисти елементи, панталони тип чарлстон и диско музика – 80-те завладяха шоуто на Diane Von Furstenber с пълна сила.

Този сезон дизайнерката пренебрегна ревютата за сметка на изпълнена с настроение презентация. Кендал Дженър, Джиджи Хадид и Карли Клос представиха моделите от колекция есен-зима 2016, а след това се впуснаха в танци, заедно с колежките си Лили Олдридж, Джордан Дън и Ирина Шейк, които този сезон бяха сред гостите на събитието. И ако това ни говори нещо, то е, че дрехите на Фюрстенберг са предназначени за дами с много романтичен и женствен стил, с афинитет към забавленията. В колекцията на дизайнерката както винаги откриваме характерните за нея рокли тип “прегърни ме”, палта с кожа с косъм, миди поли и дори гащеризони. Фюрстенберг отново твори с мисълта за работещата жена в ума си, но практичните дизайни са в перфектна симбиоза с пъстрите принтове, декоративните елементи и дантелата. Жената на Даян е истински професионалист, но същевременно деликатно подчертава сексапила си и е винаги готова за парти. 

Междувременно Carolina Herrera заложи на нежните пастелни тонове, които доминираха в цялата колекция. При Vera Wang триумфираха монохромните съчетания и милитъри мотивите, а Tommy Hilfiger се вдъхновява от атлантически круиз, като дрехите му биха паснали повече на resort колекция, отколкото на сезон-есен зима. Много вероятно е дизайнерът да се присъедини към модни къщи като Burberry и DVF, които вече отхвърлят идеята за представяне на тенденции за идни сезони и залагат на “виж сега, купи сега”, пускайки дрехите си за продажба веднага след ревюто. 

Вижте още от най-интересните ревюта в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд
Мода07 ЮЛИ 2020

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд

Дрехата, която ще ви помогне да посрещнете жегите със стил

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм
Мода18 СЕПТЕМВРИ 2018

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм

Селекция на най-добрите попадения за пролет/лято 2019

Plus-size моделите, които променят модната индустрия
Мода01 АПРИЛ 2016

Plus-size моделите, които променят модната индустрия

Те са размер секси и не се страхуват да го покажат!

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон
Дрескод22 МАРТ 2016

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон

Внасяме доза градски шик в съчетанията с класическия деним