Дързост и красота: звезден стил от Teen Choice Awards

Джесика Алба, Леа Мишел и още млади дами избраха стилни, но провокативни тоалети

Актрисата избра къс и много изрязан топ и миди пола, и двете на марката Self Portrait. Бледорозовите й обувки са Casadei.

Тя също избра да покаже коремче, само че в черен тоалет. Тя беше комбинирала къс топ с черен панталон с много елегантен силует. Браво!

Рокля до коляното с интересни ефекти допълваше младежкото й очарование. Харесваме и сандалите й с тънки каишки в сребърно, съчетани с подходящ клъч.

Актрисата показа точно колкото трябва плът в къса сребърна рокля на Michael Kors, допълнена от сребристи сандали.

Много ярка и различна визия в синьо и червено, която получава одобрението ни. Забележете и колко добре й стои късата коса на небрежни вълни, прибрани на една страна.

Звездата подчертава екзотичната си визия с мини рокля със златни пайети и допълващи я сандали. Гримът и прическата са безупречно подбрано допълнение.

Нещо различно, което впечатлява! Черен костюм, комбиниран с бяла риза и разнообразен от голяма панделка на точки. Идеята наистина ни допада.

Тя също прави заемка от мъжкия гардероб с този гащеризон с копчета, като голите рамене и момичешки чаровната прическа балансират прекрасно цялостната визия.

Горещо е това момиче! Моделът комбинира къс плетен топ със сатенена пола с цепка, а резултатът е женствен, актуален и съблазнителен.

Британската тв водеща пък залага на небрежната елегантност. Комбинацията от дънкова миди рокля и сандали от велур е много симпатична, макар и твърде кежуъл за вечерно събитие.

На наградите Teen Choice Awards тази година видяхме от всичко по малко – пъстри тоалети, металик, но и доста визии в черно.

Актрисите не се притесниха да експериментират с най-разнообразни стилове, което придаде на събитието нужния елемент на изненада в модно отношение. Видяхме задължителните за сезона къси топове, доста сребърно и златно, но и нещо неочаквано за разгара на лятото – заемки от мъжкия гардероб.

Нашият вот отива за Джесика Алба и Шанел Иман – но смятаме, че още няколко звезди заслужават да видите какво избраха за вечерта!

Ето и снимките:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии