Мода : Новини19 НОЕМВРИ 2013

Дария Вербови е новото лице на Mango

Моделката наследява поста от Миранда Кер

Дария Вербови е новото лице на Mango за кампанията пролет/лято 2014, като заменя досегашната им представителка Миранда Кер. 

За феновете на марката тази замяна е шокираща, тъй като Миранда позира за Mango вече няколко сезона, а колаборацията ѝ с марката се оказа повече от успешна. 
Все пак остава и въпросът дали Дария Вербови ще внесе свой стил и излъчване в работата си с бранда, както го направи Миранда. Избирайки модел от нейната висота Mango искат да изтъкнат не само ценностите на марката, но и важността на качеството и дизайна на продуктите от новата колекция. 
29 годишната канадска красавица несъмнено е готова за това предизвикателство. Вземайки под внимание досегашното и кариерно развитие, тя спокойно би могла да се нареди сред имената на Кейт Мос, Каролина Куркова, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и други, които за представяли Mango в миналото. 
Въпреки че пролетта все още е далеч, нямаме търпение да видим новата кампания с Вербови, а през това време можем да се насладим на няколко снимки зад кулисите. 
Ралица Петрина

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.