Dare to Wear: Любимият цвят на звездите този сезон

Огненият нюанс превзема гардероба на темпераментните дами

Ефирната рокля с къдри, която е избрала поп певицата, е с марка Giambattista Valli. Тоалетът е в тон с новия, по-женствен и чувствен имидж на певицата, а ние обожаваме начина, по който Гомес го оставя да блесне, прибирайки буйните си кестеняви коси в стегнат кок.

Нежната Алисия е избрала мини рокля със семпъл силует, но цветът ѝ е абсолютно достатъчен, за да прикове вниманието ѝ. Викандер пък добавя сандали в телесен цвят с животински мотив, за още по-модерен привкус.

На дефилето на Dior Еми е избрала рокля с асиметричен дизайн, вдъхновена от класически блейзър и съчетана с бляскави аксесоари.

Вталена рокля в ярко оранжево ни демонстрира горещата Лили. Харесваме решението ѝ да я комбинира с еднакво ярки стилето обувки в тюркоазено.

Не са много хората, които биха се осмелили да изберат толкова изрязана рокля и да я съчетаят с обувки, също в оранжево. Рита обаче е една от дамите, за които модните експерименти са ежедневие.

Ярките цветове и аксесоарите в златисто са комбинация, която никога няма да ви изневери и точно на нея се доверява Ники Рийд.

На наградите "Оскар" видяхме Оливия с ярка рокля с едно рамо на Victoria Beckham и ни допадна решението й да избере червило в същия цвят.

Рокля от текстурирана материя в оранжево Whistles - 150 паунда от asos.com

Сандали от велур с ресни Hustle - 119 долара от Nine West

Блуза от смесен лиосел - 54,99 лв. от H&M

Ярък топ с пеплум и колан - 105 долара от Shopbop

Къс топ с V-образно деколте - 10,99 лв. от Forever21

Спомняте ли си детската песничка, в която всичко, от морето до небето, е оранжево?

Гледайки визиите на знаменитостите в последно време сме склонни да си помислим, че стилистите им са почерпили огромна доза вдъхновение от тези няколко стихчета, а крайният резултат е впечатляващ.

Няколко красиви нюанси на огненото оранжево завладяха гардероба на звезди като Селена Гомес, Еми Росъм и Ники Рийд. С рокли в цветове, напомнящи сочни цитрусови плодове, тези стилни дами подчертаха своя темперамент и се увериха, че независимо къде отиват с такъв тоалет, няма да останат незабелязани. 

И преди да си помислите, че този ярък цвят е подходящ само за брюнетки с матова кожа, Рита Ора ще ви убеди в обратното. Благодарение на правилните аксесоари, една оранжева рокля може без проблем да заеме мястото на любим елемент от пролетния гардероб, измествайки тривиалното черно, дори за специални събития.

Вижте как звездите носят оранжево този сезон и няколко специални шопинг предложения, предназначени за огнените момичета! 

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.