Мода : Новини24 ОКТОМВРИ 2016

Дакота Фанинг е модерна готик принцеса в нова фотосесия

Актрисата позира в дантела и шифон на фона на старинна църква

Много вода изтече от времето, в което Дакота Фанинг беше детето-звезда, партниращо на Том Круз във “Войната на световете”. 

Днес блондинката е една от най-търсените млади актриси в Холивуд, а съвсем скоро ще я видим в сочения за фаворит на критиците “Американска идилия”. Там Дакота си партнира с Юън Макгрегър и Дженифър Конъли, а заради премиерата на филма на големия екран тя изгрява на корицата на списание The Edit.

dakota-the-edit-8 dakota-the-edit-7

Дакота и нейната сестра Ел са любимки на модния бранш истински хамелеони по отношение на стила. Признаваме обаче, че не бяхме виждало по-голямата Фанинг в такава светлина. А именно облечена в ултра елегантни и секси рокли в готик стил, позираща сред развалините на стара църква. На страниците на The Edit Дакота блести в тоалети на Dolce&Gabbana, Erdem, Alexander McQueen и Giambattista Valli. Тъмно червило, много дантела, мрежа и шифон допълват духа на мрачната романтика, която струи от кадрите.

dakota-the-edit-6

dakota-the-edit-5

dakota-the-edit-4

На страниците на списанието Дакота говори за живота си, голяма част от който преминава на снимачната площадка. “Дори когато бях малка, много от приятелите ми и семейството ми казваха: “Дакота не прави нещо, което не иска.” И наистина не го правя. Много съм чувствителна към енергията и излъчването, затова ако усещам, че някъде нещо не е наред, тогава просто си тръгвам. Ако не работи за мен, отговорът е не.”

dakota-the-edit-2 dakota-the-edit-3

“Никога не приемам роли, които не са достатъчно сложни за мен. Няма проблем да кажеш не на ролите или историите, които не ти харесват. Или пък на секс сцените. Може да е страхотен проект, но нямаш нужда от него. Понякога е трудно да следвам тази мантра, но в края на краищата тя ми се отплаща.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.