Мода : Новини03 ФЕВРУАРИ 2017

Дакота Джонсън с нова визия на премиерата на “Петдесет нюанса по-тъмно”

На червения килим звездата беше придружена от колегата си Джейми Дорнан

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън си партнират във втория филм по романите на Е. Л. Джеймс "Петдесет нюанса по-тъмно". Двамата отново влизат в ролите на милионера с много тайни Крисчън Грей и невинната Анастейша Стийл.

Първият филм изстреля Дакота на върха на славата, макар че самата тя идва от доста известно семейство. Актрисата е дъщеря на Мелани Грифит и внучка на Типи Хедрен.

На премиерата на лентата дакота се появи в тоалет на италианската модна къща Valentino. Роклята е със свободен силует и е решена в актуалния цвят пудрено розово.

Тоалетът на Джонсън е с гол гръб и деликатни презрамки, кръстосващи се върху него. По този начин актрисата показа татуировката си, изобразяваща три птици в полет.

Потъмнената коса на Дакота беше прибрана в ниска плитка, като по-късите кичури в предната част обрамчваха лицето й.

Деликатен грим, фокусиращ се върху устните, подчертани с червило малко по-тъмно от естествения им цвят, завършваше визията на актрисата.

Дългоочакваното продължение на лентата “Петдесет нюанса сиво”, озаглавено “Петдесет нюанса по-тъмно”, направи своята премиера в Лос Аджелис. 

Голямата звезда на червения килим съвсем естествено беше Дакота Джонсън, която изпълнява ролята на Анастейжа Стийл в екранизациите по романите на Е. Л. Джеймс. Дакота изненада феновете си с променена визия, доближаваща се доста до тази на персонажа й. А именно дълга, тъмнокестенява коса, която за събитието беше прибрана в романтична плитка. 

Доскоро Джонсън се нареждаше сред холивудските звезди, избрали хитовата прическа “bob” с дължина малко под раменете. Светлокестенявате й коса пък се разнообразяваше с по-светли кичури в стил балеаж. Очевидно обаче, Дакота е решила да разнообрази имиджа си в началото на 2017, избирайки приятен цвят на черен шоколад за своята грива.

Освен брюнетката, на червения килим видяхме и нейния колега Джейми Дорнан. Двамата позираха заедно и дори изненадаха феновете на поредицата, като пристигнаха на маскен бал, чийто домакин бе Е. Л. Джеймс.

Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.