Звезди : Звезден стил : Мода : Новини26 СЕПТЕМВРИ 2016

Червените обувки на херцогинята

Ето какви тоалети избра Кейт Мидълтън за посещението си в Канада

Нямахме никакво съмнение, че херцогиня Кейт ще се довери на някой от любимите си дизайнери за своето официално посещение. Красивата рокля в бяло и червено е с марка Alexander McQueen - бранд, в чиито дрехи често я виждаме.

Червените мотиви по роклята, създадена специално за нея и вдъхновена от колекция Resort 2017, бяха съчетани с малък клъч и обувки в същия ярък нюанс - смел ход от страна на Кейт, с който успя да ни изненада.

Косата й бе стилизирана в обичайните за нея едри букли с обем, а гримът бе дискретен, с леко подчертани с очна линия клепачи.

В този тоалет видяхме Кейт във втория ден от кралската визита, в който тя, принц Уилям и премиерът Джъстин Трюдо се срещнаха с местни жители във Ванкувър.

За пристигането си семейството избра да координира облеклата си, залагайки на различни нюанси на синия цвят. Роклята на Мидълтън е дело на друга любима нейна дизайнерка - Jenny Packham.

Херцогинята бе добавила стилна шапка в същия цвят, както и обувки на ток в телесен нюанс.

Малката принцеса Шарлът открадна сърцата на посрещачите в своята рокля на светлосини цвятя.

Принц Джордж пък бе облечен в син пуловер, риза и къси панталонки в тъмносиньо, но чаровната му усмивка както винаги бе най-забележима.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и очарователните принц Джордж и принцеса Шарлът пристигнаха в Канада за своето официално посещение, в рамките на което се срещнаха с министър-председателя Джъстин Трюдо. 

Както и при предишните визити на кралското семейство в чужбина, модните хроникьори с интерес следят тоалетите, които херцогинята избира за всяко едно официално събитие, на което присъства в рамките на тура. Още с кацането си на местна земя Кейт впечатли със стилен костюм в тъмносиньо, който кореспондираше с облеклото както на принц Уилям, така и на техните чаровни наследници.

Ние пък останахме запленени от визията, която Мидълтън бе селектирала за втория ден на обиколката си и по-специално – стилето обувките в ярко червено. Неочакван и смел избор от страна на херцогинята, който още веднъж ни показа, че тя умее да експериментира със стила си, докато в същото време се съобразява и с етикета за облеклото, наложен от двореца.

Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia)

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил16 АПРИЛ 2019

Latest look: Сара Сампайо по кожено яке и почти нищо отдолу

Моделът се появи със смела визия, перфектна за Коачела

Звезден стил25 МАРТ 2019

Latest look: Джинифър Гудуин в ярко червено

Джинифър Гудуин привлече вниманието на всички на събитието.

Звезден стил08 МАРТ 2019

Какво облече този път Нина Добрев в Париж

Отново перфектни стилни попадения на българската актриса

Звезден стил06 МАРТ 2019

Ким Кардашиян ще ви уплаши с новата си визия

Известната дива този път се появи като дива котка.