Мода : Новини07 ФЕВРУАРИ 2019

Братът на Марго Роби тръгна по стъпките й

Камерън Роби също блесна под светлините на прожекторите

Докато Марго Роби покорява големия екран, по-малкият й брат – Камерън, си е поставил за цел да завладее големия моден подиум. Той направи своя дебют по време на модното шоу на Дейвид Джоунс за колекцията му есен/зима в Музея за ново и старо изкуство в Австралия.

Марго Роби се завръща като Харли Куин, но не съвсем

Камерън, който тази година навършва 24, не стартира от нулата – от 2015-та насам той е участвал в един късометражен филм и се е появявал в два епизода на телевизионни сериала. За момента обаче, той не се е устремил към Холивуд, както сестра си, а предпочита да се развива на родна земя. 

По-малкият брат на Марго Роби стана популярен и с външния си вид и приликата му с нея, които му носят хиляди последователи или ако трябва да бъдем по-точни: над 60 хиляди фенове. Камерън често споделя снимки на които е без тениска, както и такива от публични събития в Австралия.

Марго Роби се превръща в Барби.. буквално

Колкото до кариерата му на модел, Камерън се появи в две визии на модното ревю, носещо заглавието “Art of Living” – едната бе в сив кариран костюм с бял тишърт отдолу, тъмносин панталон и черни лачени обувки на босо, докато другата бе доста по-ежедневна: същия панталон с флорална риза и спортни обувки.

Въпреки краткият му миг на слава в модния свят, Камерън Роби разкри пред The Daily Telegraph, че фокусът му е изцяло насочен върху актьорството , тъй като там той вижда себе си и това винаги е била неговата мечта.

Е, ние все пак смятаме, че той има бъдеще и като модел, а ако не сте съгласни, просто разгледайте галерията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 АВГУСТ 2019

Полата от сатен на Джесика Алба в свежо градско съчетание

Силуетът, обувките, цветовете - актрисата е координирала елементите перфектно

Новини16 АВГУСТ 2019

Камила Мороне носи есенното настроение

Приятелката на Лео ди Каприо с нова фотосесия

Новини14 АВГУСТ 2019

Кандис Суанпоул в една по-различна кампания

Черни рози и кожени тоалети в новата кампания на модела