Бохемската романтика на Денина Мартин

Miss Bloom предизвика модния блогър да изрази себе си чрез колекцията на Thomas Sabo

Чаровната Денина Мартин стои зад един от най-популярните блогове за мода, красота и лайфстайл у нас – Purely Me by Denina Martin.

Женственият, романтичен стил и любовта към свежите цветове са се превърнали в нейна запазена марка. А от няколко години тя непрестанно заразява последователите си с позитивизъм и пъстрота.

Днес Денина гостува в Miss Bloom, за да ни предаде частица от своето вдъхновение. Предизвикахме я с новата колекция на Thomas Sabo – Generations Charm Club, а тя ни пренесе няколко месеца напред в бъдещето, когато животът е по-слънчев, по-цветен и по-многообразен.

Бохемската романтика на Денина Мартин

Топло лято, вълнуващи приключения, интересни хора, бохемски стил и свободата да бъда себе си. Вече наистина силно си мечтая за онези дълги и така чакани дни, в които нося любимите си рокли и свободни дрехи без особена претенциозност. Същото това лято, което се въплъщава в новата колекция на Thomas Sabo – Generation Charm Club. В моето съзнание, тази колекция ме пренася край плажа или на някоя дълга алея за разходки, където мога да бъда никоя друга – само себе си, а всеки Charm съхранява частица от мен, моите виждания за живота и мечтите ми.

Всъщност страшно много ми харесва мотивът на персонализиране в колекцията Generation Charm Club, защото ми дава възможност да запечатам цяла една лична философия за бохо живот, събрана в различните бижута. Като например морската звезда, която олицетворява голямата ми любов към морето. Слончето, което ми носи късмет. Пеперудата, която ми припомня, че трансформацията и промените са хубаво нещо. Компасът и пътешествията. Ръката на Фатима, за да държа щастието близо до мен. 

Бохемската романтика на Денина Мартин

Харесва ми и възможността да наслагвам различни колиета, които също да носят своя бохо заряд и послание. В моя случай избрах златната звезда като символ на романтичния блясък в нощното небе и необятните гледки, защото съм голям романтик. За да балансирам, комбинирах с по-масивно и по-дълго колие, което украсих с перо – олицетворение на свободния дух. И именно с тази свобода да експериментирам с дължини и символи ме спечели колекцията на Thomas Sabo.

Свободата да бъдеш себе си и да се изразяваш.

След като разкрих как аз изразих себе си чрез Generation Charm Club, сега е ваш ред да споделите. Какъв е вашият летен стил? И къде ви отвежда мисловно тази колекция?”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОСТ АВТОРИ

Любимият непретенциозен пуловер
Гост автори14 СЕПТЕМВРИ 2017

Любимият непретенциозен пуловер

Нашият гост блогър Милена Витанова разкрива формулата на небрежния шик тази есен

Лесни десерти за деца (и не само!) за летните жеги
Гост автори08 ЮЛИ 2017

Лесни десерти за деца (и не само!) за летните жеги

Нашият гост блогър Милена Витанова ни приготвя вкусни и полезни изкушения

11 неща, които да вземете на круизно пътешествие
Гост автори12 МАЙ 2017

11 неща, които да вземете на круизно пътешествие

Нашият гост блогър Милена Витанова дава насоки за най-важното, което да добавите към багажа си

Визия "грим без грим" от Милена Витанова
Гост автори06 АПРИЛ 2017

Визия "грим без грим" от Милена Витанова

Представяме ви новия ни гост блогър и нейния make-up урок за най-актуалната визия този сезон