Мода : Новини21 НОЕМВРИ 2017

Бляскавото шоу на Victoria’s Secret в снимки

Легендарният ангел на марката Алесандра Амброзио се разходи по котешката пътечка за последен път

Сутиен за два милиона долара275 000 камъни Swarovski върху чифт крила и колекция, създадена от френските моделиери на Balmain – това бяха само част от акцентите в тазгодишното ревю на Victoria’s Secret.

Най-сексапилните жени в света се разходиха по оскъдно бельо и характерните ангелски крила по котешката пътечка в Шанхай. За първа година шоуто се провежда в Китай, след като в миналото е гостувало в Лондон и Кан. Локацията обаче се оказа сериозно предизвикателство за организаторите, като в последния момент се оказа, че момичетата от Русия и Украйна остават без визи. Ревюто пропусна и супермоделът Джиджи Хадид, която изрази съжалението си в социалните мрежи, но не обяви каква е причината. Бехати Принслу, един от ангелите на марката, също не дефилира, тъй като в момента е бременна с второто си дете от фронтмена на Maroon 5 Адам Ливайн.

Бляскавото шоу на Victoria's Secret в снимки

Новината на вечерта дойде от Алесандра Амброзио, която потвърди слуховете, че това е последното й ревю за Victoria’s Secret. Але е един от най-популярните ангели на марката, за която работи от цели 17-години. Бразилката, заедно със сънародничката си Адриана Лима, бяха единствените ветерани, които все още дефилират за VS. Амброзио закри шоуто с втория си тоалет за вечерта, част от сегмента Nomadic Adventure.

Междувременно друга любимка на феновете направи своето голямо завръщане – Кандис Суанпоул, която откри ревюто и сегмента с колекцията на Balmain Punk Angels. Южноафриканката пропусна миналогодишното шоу, заради раждането на сина си Анака. След около година почивка, Кандис се завърна в перфектна форма и показа нагледно защо е сред най-обичаните ангели на бранда.

Бляскавото шоу на Victoria's Secret в снимки

Лаис Рибейро се разходи по подиума със сутиена за 2 млн. долара Champagne Night Fantasy Bra, инкрустиран с над 6 000 скъпоценни камъни, сред които диаманти, жълти сапфири и син топаз. На ревюто видяхме още Лили Олдридж, Сара Сампайо, Марта Хънт и останалите ангели на VS, заедно с топмодели като Бела Хадид и Карли Клос. Клос, която беше ангел в периода 2013 – 2014 г., сега отново сложи крилата си, но само за ревюто. 

Вижте най-интересното от Victoria’s Secret 2017 в галерията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.