Мода : Новини31 МАЙ 2016

Бляскаво очарование и изящна изработка – часовниците Folli Follie

Съчетайте ги по неповторим начин за модерна визия

Този сезон Folli Follie издига лукса и финеса до нови модни висоти, благодарение на впечатляващата гама от часовници, част от колекция пролет-лято 2016.

Търсеща и непрестанно прилагаща иновативни техники, марката винаги е акцентирала върху качеството и изящната изработка на своите изделия и така налага актуалните за сезона тенденции.

С акцент върху дизайна, колекцията часовници Match Point на Folli Follie ще се превърне във ваш любим аксесоар. Семпли, но много елегантни, тези часовници ще показват точно време и ще са с вас по всеки повод. Майсторски изработени, за да устоят на изпитанието на времето, те ще направят визията ви ултра-шик. Точво тази минималистична колекция доказ, че един класически часовник може да се хареса и на двата пола. Дали присъствате на официално събитие, игра на тенис или се наслаждавате на слънчев ден в клуба, колекцията Match Point ви гарантира, че ще изглеждате страхотно през целия ден. Тя се отличава с класически часовници, в розово злато или корпус от неръждаема стомана, с винтидж детайли като римски цифри на циферблата. Кожените каишки са в отличителни цветове, като пепел от рози, светло синьо, мръсно бяло, черно, оранжево, червено и кафяво. Верижките пък са в три цвята: злато, сребро и мед. За неповторимо излъчване колекцията Match Point предлага часовници с черен циферблат и корпус от неръждаема стомана в два различни размера.

Folli watches 1

Дамските часовници са не само обикновени аксесоари или скъпи бижута, а необходими в ежедневието модни елементи, които могат да се съчетават по неповторим начин с модерната визия на всяка дама и неизменно да привличат погледите. Благодарение на уникалния си дизайн и високо качество, часовниците Folli Follie са сред малкото отлични аксесоари, с които дамите украсяват своите изящни китки навсякъде по света.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.