Блейк, Роузи и още звездни визии от последните седем дни

Не сме забравили и бъдещата херцогиня на Съсекс Меган Маркъл!

По време на първата си визита в Шотландия, Меган отдаде почит с палто на Burberry в традиционното каре. Интересна беше и чантичката с верижка Strathberry, която скоро след появата й беше изкупена.

Наскоро Блейк се похвали, че след усилени тренировки е успяла да свали килограмите от бременността. С този овърсайз пуловер, носен като рокля, подчертава резултата!

Визията на Роузи силно напомня как би изглеждала Жената котка, ако живееше в Ню Йорк днес. Обожаваме топа с пеплум детайл!

Дни след като представи новата си колекция в милитъри стил, Виктория вече се разхожда с моделите от нея. В случая гащеризон в зелено, съчетан с боти и чанта с дълга дръжка.

Любимият ни неизчерпаен източник на женствен стил с щипка момичешка кокетност! Обожаваме и роклята, и ботите от син велур!

Нова седмица, нова премиера за Марго и филма "Аз, Тоня". Докато се чудим няма ли край за промотура на лентата, Роби ни поднася поредната перфектна визия. Този път в Louis Vuitton.

На премиерата на филма си "Annihilation" Натали влезе в ролята на готик принцеса в черна и ефирна рокля с марка Valentino.

Обратно в Лондон, Джордан е готова за нов тур по модните подиуми, този път избрала тоалет в бяло с акценти в бордо.

Лупита залага на бяла мини рокля и доста актуалното палто в сиво каре. Очилата с ретро рамки обаче са това, което привлича погледа.

Меган Маркъл, Блейк Лайвли и Роузи Хънтингтън-Уайтли повеждат класацията с най-добре облечени знаменитости тази седмица.

Бъдещата херцогиня на Съсекс отново успя да ни изненада с избора си на визия, но същото можем да кажем и за Лайвли. Актрисата очевидно реши да покаже колко добре изглежда след загубата на близо 30 килограма, натрупани след бременността й с дъщеря й Инес. И го направи по доста секси начин!

Никакви изненади не видяхме от страна на Виктория Бекъм, която за пореден път е най-доброто лице на собствената си марка. Което обаче не значи, че не ни харесва.

В галерията ви очакват още тоалетите на Лупита Нионго, Натали Портман, Марго Роби и още! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.